Sorular

Naruto evreniyle alakalı sorularınızı ve önerileriniz.

Re: Sorular

Mesajgönderen Reporter tarih Cum Haz 19, 2015 2:16 am

Seride Jiraiya-Gaiden bölümlerinde, Ero-Sennin kontratı yokken Kuchiyose yaptığı zaman Myoboku dağına gitmişti.

Bizde kontratımız yokken Kuchiyose uygulasak, rastgele bir dünyaya mı gideriz? Yoksa dünyalar arasında sıkışıp kalırmıyız?

Edit: Sorulan sorulara baktım ama göremedim.

Jutsu yaratım yaptığımız zaman, evren içinde Jutsunun yaratıcısı olarak biz kabul ediliyoruz diye biliyorum. Bu bağlamda bir kaç sorum olacak.

1. Tekniği biz yarattığımıza göre, öğrenmek isteyen birisi olursa bizden mi öğrenmesi gerekecek?

2. Eğer tekniğin karakterimize özel olmasını istiyorsak, tekniği kimseye öğretmememiz sıkıntı oluşturur mu?

3. Başka köyden birileri bizim yarattığımız tekniği öğrenmek isterse, olay nasıl çözülecek? Yani köyden çıkışına izin verilmedi diyelim. Tekniği öğrenmesi için illaki bizim yanımıza mı gelmesi gerekiyor? Yoksa bir parşömene detaylı yazıp, parşömeni karşıdan ödemeli yollasak olur mu?

Aklıma takılan sorular biraz garip biliyorum ama takıldı işte, yapacak bir şey yok. :D
Hayabusa Akihito/Kadersiz
Lina, u hellfire hell bitch!!!
Reporter

Re: Sorular

Mesajgönderen Cynic tarih Pzt Haz 22, 2015 9:59 pm

Rehberlerde Kuchiyose no Jutsu diye bir şey yok, yani öyle bir tekniğin varlığından siz haberdar olsanız bile çalışma şeklini bilmiyorsunuz. Olur da bir şekilde öğrenirseniz oyun içerisinde, denersiniz, cevabınızı alırsınız.

1 - Evet, o kişiye sizin öğretmeniz gerekiyor. Bunun RP sini yapmanıza gerek yok ama evren içerisinde yüz yüze görüşebilir bir durumda olmanız gerek. Hani, ayrı köylerde olmamanız, öğretmek istediğiniz bir kişinin kaçak olmaması, veya sizin kaçak olmamanız gibi. Onun dışında "bu adama izin verdim öğrettim, GP'sini ödesin alsın." diyebilirsiniz. Ha bu durumu suistimal edip önüne gelene tekniği öğreten birisi hoş durmaz, belirteyim.

2 - Üstteki paragraf bunu da cevaplıyor sanırım.

3 - Bunun RP'sini isterim açıkçası. Free'de bir yerlerde buluşur öğretirsiniz birbirinize, artık napıyorsanız. Köylerden çıkmak çok zor değil haliyle de, en azından bir RP döndürün be kardeşim bunun için de.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Önceki

Dön Naruto

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir