gönderen Fedaroza tarih Cum Mar 20, 2015 12:50 am
Sorum epey saçma, nasıl aklıma geldi onu da bilmiyorum. Şimdi, her rank atladığımızda bir alt ranktaki arkadaşla karşılaştırıldığımızda 1 puan 2-3 puan olarak değerlendirilecek diye biliyorum. Hani Chuuninken gücünün 8 olması, Daichou'nun gücünün 2 olması fakat Daichou'nun daha güçlü olması gibi. Ne kadar tutarlı bir örnek bilmiyorum.
Neyse, diyelim ki kişi jounin ya da Daichou oldu, ardından görevinden bir şekilde düşürüldü ya da bıraktı, tekrardan bir alt rütbeye döndü. Kişi ulaştığı rütbe standartlarında mı incelenecek bu bağlamda yoksa düştüğü rütbe mi?
Açıklayıcı olmadıysa tekrardan farklı bir şekilde izah etmeye çalışabilirim, karışık oldu da epey.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İkinci olarak da, ''Chakra Kontrolü'' kabiliyetinin gelişmesinin ardından mühre gerek duymadan jutsu yapmaktan bahsedilmiş rehberlerde. Peki bu yetenek teknik kullanırken harcadığımız çakra miktarını da azaltıyor mu?
Bir de, el mührü hızımız neye göre belirleniyor? Özel bir kabiliyet edinmemiş herkesin standart mı yoksa bağdaştırılabilecek bir stat var mı?
Shiranui Kanaye-Ishigakure Mağaraları