Önerileriniz, İstekleriniz

Genel olarak sitelerin düzeni, ilerleyişi hakkında sorularınızı sorabileceğiniz, öneri yapabileceğiniz bölümdür.

Re: Önerileriniz, İstekleriniz

Mesajgönderen Fortius tarih Cmt Eki 25, 2014 9:40 am

Diyelim ki mouse'unda wheel yok, o zaman da açmak istediğin linkin üstüne sağ tıkla "Bağlantıyı yeni sekmede aç" de.
Resim
Kullanıcı avatarı
Fortius
Yımış Yımış
Yımış Yımış

Mesajgönderen Lullaby tarih Cmt Kas 15, 2014 8:43 pm

Siteye çok bot geliyor. Bazı siteler bunu engellemek için kayıt olma kısmına bot karşıtı soru koyuyorlar. Biz de yapsak. Bizim neyimiz eksik?
Resim

Ueno Riko
Kullanıcı avatarı
Lullaby

Mesajgönderen Cynic tarih Pzr Kas 16, 2014 6:52 pm

Teknik sebeplerden oturu Q&A koyamiyorum, ama alternatifleri incelemekteyim.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen muslu tarih Sal Kas 18, 2014 8:04 pm

Fortius yazdı:Diyelim ki mouse'unda wheel yok, o zaman da açmak istediğin linkin üstüne sağ tıkla "Bağlantıyı yeni sekmede aç" de.

alışkanlık olmuş direk tıklıyorum :) sadece bir öneriydi üstüme gelmeyin :?

Darai Osui
DİKKAT Whitebeard fanlarının bakmaması gereken One Piece içerikli gif içerir!
Resim
gif tamamen bana aittir
Kullanıcı avatarı
muslu

Mesajgönderen Reinalce tarih Pzt May 18, 2015 2:00 pm

Rengi olmayan hesapların, sadece karakter yaratma başlığına mesaj atmasını sağlasanız olmaz mı? Böylelikle botlar en azından tek bir yere mesaj atmış olurlar, hem de attıkları mesaj sayısı azalır. Zaten biz de renksizken, sadece oraya mesaj atma gereksinimi duyuyoruz. Karakter onaylanmadan diğer şeyleri yapmak gereksiz yani.
Kansou Dazai diyecekler inş. Resim
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Mesajgönderen Reporter tarih Pzt May 18, 2015 4:17 pm

Geçen genin kardeşleri okurken geldi bu fikir aklıma, takımı olan chuuninlerin öğrencilerine kendi bildikleri jutsuları öğretme gibi bi durum getirilse ya. Hani normalde atıyorum 10 gp olan bi jutsu, eğer öğretmeni biliyosa genin 5 gp ile öğrenebilir misali. Sınırlamada koyulabilir, sadece 3 jutsu öğretebilirsiniz falan falan. Hani güzel olur bence. Bu konu önceden dile getirildi mi bilmiyorum bu arada. Eğer öyleyse özür dilerim.
Hayabusa Akihito/Kadersiz
Lina, u hellfire hell bitch!!!
Reporter

Mesajgönderen Cynic tarih Prş May 21, 2015 4:41 pm

Beowulf75 yazdı:Rengi olmayan hesapların, sadece karakter yaratma başlığına mesaj atmasını sağlasanız olmaz mı? Böylelikle botlar en azından tek bir yere mesaj atmış olurlar, hem de attıkları mesaj sayısı azalır. Zaten biz de renksizken, sadece oraya mesaj atma gereksinimi duyuyoruz. Karakter onaylanmadan diğer şeyleri yapmak gereksiz yani.

Bunu ayarlamayı becerirsem forumu patlatmadan halledeyim. İyi fikir. Tenks.

Reporter yazdı:Geçen genin kardeşleri okurken geldi bu fikir aklıma, takımı olan chuuninlerin öğrencilerine kendi bildikleri jutsuları öğretme gibi bi durum getirilse ya. Hani normalde atıyorum 10 gp olan bi jutsu, eğer öğretmeni biliyosa genin 5 gp ile öğrenebilir misali. Sınırlamada koyulabilir, sadece 3 jutsu öğretebilirsiniz falan falan. Hani güzel olur bence. Bu konu önceden dile getirildi mi bilmiyorum bu arada. Eğer öyleyse özür dilerim.

Aslında biz bol bol GP vermeyi düşünüyorduk geninlere, hani istediğiniz gibi dizin elemanları diye de, o safhaya daha kimse gelemediğinden, yada millet yolun yarısında istifa edip karakter sildirdiğinden olmuyor.

Yoksa tek konuyla geninlerin tamamını teknikle beceriyle donatmanın alemi yok. Olay sonuç değil maceranın kendisi.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Salvatore Gentile tarih Cmt Eyl 12, 2015 1:51 am

One Piece evreninin açılmasını istiyorum.
Salvatore Gentile

Mesajgönderen AxeW tarih Pzt Eyl 14, 2015 6:18 pm

Salvatore Gentile yazdı:One Piece evreninin açılmasını istiyorum.

Yol yakınken vazgeç bu sevdedan.
Shiro Akira
Kullanıcı avatarı
AxeW

Önceki

Dön Genel Soru - Öneri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir