Konunuza yapılan GM'liklere burada özgürce geri bildirim verebilirsiniz. Hemen belirtelim, konunun amacı turunuzun olumsuz sonuçlanması sonucunda GM mesajına karşı çıkmanız değil, GM mesajını eleştirmeniz veya beğenmenizden ibarettir. Yani hamlenizin olumsuz sonuçlanması gibi sebeplerden dolayı bu başlık altına bir şeyler yazmazsanız çok mutlu oluruz.
Geribildirimden kastımız, genel olarak konunuz hakkında beğendiğiniz/beğenmediğiniz, neyin daha iyi olabileceği, neyin sizce kötü yapıldığı hakkındaki düşünceleriniz. Bunları düzgün bir dille, kırıcı olmadan buraya yazabilirsiniz. Bu kurala uyduğunuz sürece GM'inizi yerden yere vurmanızda bir sakınca bulunmamaktadır. Aynı şekilde bir konuda beğendiğiniz noktaları yazabilir ve bu tarzı istediğinizi dile getirebilirsiniz. Bu, tam olarak sizin isteklerinizi anlamamızı da sağlayacak. Sizin geribildiriminiz ile GM kalitemizi yükselteceğimizi düşünüyor ve şimdiden teşekkür ediyoruz.
Geribildiriminizi yaparken özellikle eleştirdiğiniz veya beğendiğiniz GM mesajının linkini vermeyi unutmayınız.
Ayrıca lütfen laf olsun diye yazmayınız. Gerçekten bir sıkıntı varsa yazın ki biz de ona göre kendimizi düzeltelim, eğer bir şeyi de tam keyfinize göre yapmışsak bilelim ve o çizgiyi koruyalım.

Takıntımın olduğunun ben de farkındayım. Fakat takıntım var diye karakterimi kontrol etmemeli. Bana "o pislik seni çekiyor" dese veya out olarak "pislikle oynamaktan başka bir şey yapma" dese zaten onun dediğini yaparım. (aslında zaten gm mecber etmese bile her türlü ben o takıntıyı yaşarım
)