RP Aranıyor İlanları

Role-Play harici her şey için en uygun yer.

RP Aranıyor İlanları

Mesajgönderen Lounge Master tarih Pzt Tem 21, 2014 9:05 pm

Bu konuda, birlikte rp yapmak için kendinize bir partner, bir ortak arayabilirsiniz. Basit bir tanışma hikayesi, veya zaman geçirmek için yapılabilecek eğlenceli aktiviteler. Yahut belki de aranızda gerçekleşecek bir dövüş?

Daha spesifik konular için yeni konu açma hakkına sahipsiniz. Örneğin *genelde anime roleplaylerinde pek karşılaşılmaz* rp-in olarak romantik bir ilişki yürütebileceğiniz bir partner arıyor olabilirsiniz. Veya ufak çaplı bir örgüt kurmuşsunuz ve üye peşindesiniz. Ya da bir soygun planınız var belki.

Tek ricamız, yeni mesaj atmadan/yeni konu açmadan önce daha önceden verilen ilanlara itibar etmeniz. Ortak payede buluşabilecekken, karşılaşamayan iki kişinin iki farklı konusu olması hem zaman kaybı, hem de kalabalık olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Lounge Master
Site Admin

Re: RP Aranıyor İlanları

Mesajgönderen Ripper tarih Sal Eyl 09, 2014 3:42 pm

Naruto Evreninde İshigakure köyünden Saitou Shigure olarak görevdaş aramaktayım. Rp konusu şöyle olacak: Önce gece vakti kısa bir tanışma, gece bir şeyler içip sohbet etmek. Ardından da sabah için görevlerle ilgili panoya gidip iki kişilik bir görev bulup, görev yapmak. Maksat karakterimin yeni bir karakter tanıması ve görev yapması.

Bu arada karakterim daha onaylanmadı, onayladıktan hemen sonra başlayabilirim. Oldukça aktif bir şekilde yazarım konuya. Hatta başlangıç için rp bile yazdım.
Saitou Shigure
Kullanıcı avatarı
Ripper

Mesajgönderen Radiccus tarih Sal Eyl 09, 2014 5:54 pm

Ripper yazdı:Naruto Evreninde İshigakure köyünden Saitou Shigure olarak görevdaş aramaktayım. Rp konusu şöyle olacak: Önce gece vakti kısa bir tanışma, gece bir şeyler içip sohbet etmek. Ardından da sabah için görevlerle ilgili panoya gidip iki kişilik bir görev bulup, görev yapmak. Maksat karakterimin yeni bir karakter tanıması ve görev yapması.

Bu arada karakterim daha onaylanmadı, onayladıktan hemen sonra başlayabilirim. Oldukça aktif bir şekilde yazarım konuya. Hatta başlangıç için rp bile yazdım.

Ben uygunum diyebilirim. Toako Asuka.
Toako Asuka
Kullanıcı avatarı
Radiccus

Mesajgönderen Aeress tarih Sal Eyl 09, 2014 6:28 pm

Radiccus yazdı:
Ripper yazdı:Naruto Evreninde İshigakure köyünden Saitou Shigure olarak görevdaş aramaktayım. Rp konusu şöyle olacak: Önce gece vakti kısa bir tanışma, gece bir şeyler içip sohbet etmek. Ardından da sabah için görevlerle ilgili panoya gidip iki kişilik bir görev bulup, görev yapmak. Maksat karakterimin yeni bir karakter tanıması ve görev yapması.

Ben uygunum diyebilirim. Toako Asuka.

Beni de sayın Kokuryu Taoreta
Kokuryu Taoreta | Ishigakure

Resim

Bir hediye;

İzleyin youtube.com

NECDET SENDİN AŞKIM
Kullanıcı avatarı
Aeress

Mesajgönderen Lateralus tarih Sal Eyl 09, 2014 6:34 pm

bu arada bendeniz shinohara izumi, bolca konu açıyorum yağmur ülkesinde. konular teke tek ama boş gördüğünüze atlamak serbest. çekinmeyin o yüzden, öpüyorum sizi
art by charles-hall
Kullanıcı avatarı
Lateralus
Pink King
Pink King

Mesajgönderen Kash tarih Sal Eyl 09, 2014 6:49 pm

Kusagakure'deki biriyle free rp yapmak isterim.
Suta Chieko
Kullanıcı avatarı
Kash

Mesajgönderen Ripper tarih Sal Eyl 09, 2014 6:58 pm

Toaka Asuka Ve Kokuryu Taoreta, Konutların orada konum açtım. Oraya bekliyorum 8-)
Saitou Shigure
Kullanıcı avatarı
Ripper

Mesajgönderen AxeW tarih Sal Eyl 09, 2014 8:53 pm

Amegakure de FREE RP yapmak isteyen biri var mı?
Shiro Akira
Kullanıcı avatarı
AxeW

Mesajgönderen N'aix tarih Sal Eyl 09, 2014 11:14 pm

Ishigakure'de bi tanem Kiyo ile sataşacak insan arıyoruz. 1 ve ya 2 kişi olursa iyi olur.
Resim
Shiki Nishiyama
Kullanıcı avatarı
N'aix

Mesajgönderen PhoenixBlue tarih Sal Eyl 09, 2014 11:17 pm

AxeW yazdı:Amegakure de FREE RP yapmak isteyen biri var mı?

Karakterimin adı Kikaru Daiki istersen free rp yapabiliriz fakat bir şartım olacak. Karakterim genellikle Yahiko ormanında takılır o nedenle ormanda geçecek bir free rp en mantıklısı olacaktır. Bu şartı kabul ediyorsan ben varım.
Resim

Kikaru Daiki
Kullanıcı avatarı
PhoenixBlue

Sonraki

Dön Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir