Tekrar bir etkinlikle karşınızdayız. Süper miyiz, neyiz?
Sanat Festivali zamanı geldi! Ishigakure yönetimi her sene olduğu gibi, bu sene de köy meydanında festival düzenleyecek. Zanaatkarlar ve onların festival nedeniyle ucuza satılmakta olan el işleri ön planda! Chuuninlerin bir kısmı, kılık değiştirmiş vaziyette soylu kişileri korurken, diğer kısım ise izin günlerinde olmanın verdiği rahatlık ile paşa paşa eğlencelere katılacaklar.
İstediğiniz tarafı seçmekte serbestsiniz. İster kılık değiştirip koruma olun, ister festivale katılın hiç fark etmez. Koruma olacaksanız, chuunin oluşumuzdan mütevellit ne kılığına girerseniz girin birbirimizi tanıyacağımızı aklınızdan çıkarmayın yalnız. "Vay ben penguen olmuştum sen bana nasıl gelip Keji dersin?!" tartışmaları olmamalı yani.
*Etkinlik konusu bu haftaki güncellemeden hemen sonra Ishigakure'de köy meydanına açılacaktır.
*Bir öncekinde olduğu gibi bu etkinliğimizde de yeni mesaj yazmadan önce iki farklı kişinin mesaj atmasını bekleme zorunluluğumuz var.
*Kılık değiştirmede bir sınır yok. İster masa olun ister Tarukanu. Yalnız Daichou kılığına girerseniz ANBU timi sikip atabilir sizi.
Bu başlık altında istediğiniz soruyu sorabilir, katılacaksanız isminizi yazdırabilirsiniz. Kılık değiştirecekseniz kılığınızı da belirtin lütfen.
Korumalar
Shiki Nishiyama - Soylu kılığında.
Shiomiya Kiyo - Nishi'nin hizmetçisi kılığında.
Kuroda Jinpachi - Ne kılığında?...
Suta Chieko - Ebesi kılığında.
Katılımcılar
Miyazono Akane
Darai Osui
Hayabusa Akihito
Fushihara Kensei
Tahminen çoğu kişi koruma olmayı tercih edecek. Şahsi tavsiyem, fazla zamanınız yoksa veya partner bulamadıysanız vs. ve bu yüzden tek mesaj yazmayı düşünüyorsanız normal katılımcı olmanız daha mantıklı olacaktır.