Ishigakure Köy Gardiyanları - Bilgiler

Kendi kurgulayıp yazdığınız fanfictionları paylaşabileceğiniz, başkalarının paylaştığı ficleri eleştirip yorumlayabileceğiniz, birbirinizin gelişimine katkı sağlayabileceğiniz bölüm.

Ishigakure Köy Gardiyanları - Bilgiler

Mesajgönderen Margu tarih Cum Mar 13, 2015 5:22 pm

Ishigakure'nin kayalıklarının arasında doğmuş olan yeni bir efsane. Shinobi tarihinde kimlikleri asla bilinmeyecek olan kahraman shinobiler bahsedilecek gelecek zamanda. Gardiyanlar1 Denildiğinde küçük çocukların ve Ishigakure'nin içinde anlamsız bir mutluluk doğacak. Köyden kaçmaya kimse cesaret edemeyecek. Ve işte o gün, Ishigakure daha farklı olacak. Ishigakure Köy Gardiyanları her yerde olabilir. Belki yanınızdaki kişi Gardiyandır, belkide hiç beklemediğiniz farklı bir kişi. Onların gözü her yerde olacak. Köy içinde güvenliği sağlayacaklar. Ishigakure'yi, diğer köylerden daha güvenli bir yer haline getirecekler. Kimsenin ihanet etmesine müsaade etmeyecekler. Ve öyle bir gün gelecek ki, düşmanlar köy hakkında plan kurarken IKG adlı yeni oluşumu görmezden gelemeyecekler. Yeni bir Ishigakure doğuyor, Ishigakure'nin kalbi olarak yeni bir oluşum geliyor!

Sembol

Resim

Gardiyanlar, ortasında göz bulunduran bir sembol kullanırlar. Ve bu gözün etrafını saran oklar bulunmaktadır. Sembolün ortasında bulunan göz Ishigakure köyünün kalbini (masum halkı) simgeler. Etrafında bulunan oklar ise dış yöne doğru uzatılmıştır. Bazı oklar tamamen dışarı doğru çıkmıştır fakat bazıları hafif içeri doğru gömülüdür. Bunun anlamı, Gardiyanların hem köy dışından hemde köy içinden gelecek tehlikelere karşı daima temkinli bulunmalarıdır.

Kostüm

Resim

(Resim temsilidir.)

Kırmızı kapüşonlu, arkadan sarkık, kırmızı bir kostüm kullanırlar. Kostümün sırt bölgesinde daima Gardiyanların Sembolü bulunmaktadır. Saçlarını gizlemek için kapüşonu kapatırlar. Ve yüzlerini gizlemek içinse daima kendilerine ait maske takarlar.
Maskeler şu şekildedir. Yakında detaylı olarak çizimlerini yapacağım.
Resim
Resim

[Ishigakure] Fushihara Kensei
Kullanıcı avatarı
Margu

Re: Ishigakure Köy Gardiyanları - Bilgiler

Mesajgönderen Cynic tarih Pzt Mar 16, 2015 9:04 pm

Kostumü ve maskeleri her bir üye Dükkân forumundan kişisel olarak temin etsin, onu hatırlatayım. Onun dışında hoş görünüyor, umarım köklü bir hikâye yazmayı başarabiliriz.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Kasumikage tarih Pzt Mar 16, 2015 10:33 pm

Ben kıskandım ya :krozer:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Fedaroza tarih Çrş Nis 15, 2015 6:24 pm

Gardiyanlardan kurgu sahibi tarafından atıldığım için ayrılmak durumundayım. Kendi isteğimle yapmış olduğum bir şey değil ve sağda solda bu şekilde lanse edilmesini istemiyorum ilgili arkadaş tarafından. Ağzımı bozmadan mesajı sonlandırıyorum ve Shiki ile Akane'ye başarılar diliyorum.
Shiranui Kanaye-Ishigakure Mağaraları
Kullanıcı avatarı
Fedaroza

Dön Fanfiction - Kurgu Köşesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir