1. Jutsu Yaratım Yarışması

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Re: 1. Jutsu Yaratım Yarışması

Mesajgönderen Ryoga tarih Prş Tem 09, 2015 4:56 am

Tekniğin İsmi: Raiju Hebi
Tekniğin Türü: Ninjutsu
Tekniğin Seviyesi: A Rank
Tekniğin Elementi: Raiton
Tekniğin Açıklaması: Kullanıcı ilk olarak ortalama uzunluğa sahip el mührü dizesini yerine getirir. Dizenin Mi el mührü ile son bulmasının ardından kullanıcının etrafında elektrik enerjisi toplanır bu enerjinin herhangi bir işlevi bulunmamaktadır. Enerjinin toplanmasının ardından enerjiye bağlı 4 adet elektrikten yılan oluşur bu yılanlar uzama özelliğine sahiptir buna karşın yılanların belli bir uzama mesafesi vardır. Yılanlar katana gibi maddesel aletler ile kesildiği takdirde kesilen yılan tekrar uzamaktadır. Eğer bir yılan hedefi ısırsa uzama özelliğini yitirir ve kenetlenir. Yılanların ısırdığı yerde orta derecede bir acı hissedilir bu etki çevresinde azalarak devam eder. Yılanlar ortalama bir hıza sahiptir. Yılanların en büyük özelliği chakra emmesidir ancak emilen chakra kullanıcıya rakipte ki etkisi dışında bir fayda sağlamaz.

Out: Mesafeyi sizin belirlemeniz daha iyi olur diye düşündüm.

Dezavantajlar:

Gelelim dezavantajlarına ilk olarak teknik açık kaldığı sürece belli bir miktar chakra yemektedir bunun yanı sıra teknik neredeyse her özelliği için ek chakra harcamaktadır. Uzama mesafesiyle doğru orantıda chakra harcar, kesilen yılanın yeniden uzaması içinde bir miktar chakra harcamak gerekir. Teknik çok fazla chakra yediği için uzun süre açık kalamaz, kalındığı takdirde kullanıcıyı epey zorlar. Son olarak ise eğer tekniğin hedefinde ki kişi yılanların uzama mesafesinden çıkarsa teknik tamamen işe yaramaz bir hale gelmektedir.
Resim
Shichiro Shun
Kullanıcı avatarı
Ryoga

Re: 1. Jutsu Yaratım Yarışması

Mesajgönderen Zeraph tarih Sal Tem 14, 2015 1:28 pm

Tekniğin İsmi:Yume no Jutsu
Tekniğin Türü:Ninjitsu
Tekniğin Seviyesi:B
Tekniğin Elementi:Katon
Tekniğin Açıklaması:Kullanıcı çakrasına odaklanır. Kısa bir el mührünün ardından vücudundan sürekli bir şekilde ısı yaymaya başlar. Vücudundan yayılan bu ısı çakra akışı kesilene kadar devam eder. Bu ısının amacı etrafındaki gaz moleküllerini hızlandırarak kendi görüntüsünü bulandırmaktır. Bulanık durumdayken vücudu görülebilir ancak elleri suratı yada bulanıklığın içinden fırlatılan şeylerin görülmesi ve farkedilmesi zorlaşır. Kullanıcı çakra akışını kestiği anda teknik biter.
Kiichi'lerden Miyazawa
Kullanıcı avatarı
Zeraph

Önceki

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir