Seyir Defteri

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Re: Seyir Defteri

Mesajgönderen Tiavenn tarih Prş Eki 30, 2014 1:35 pm

Saat: 12.34pm
Yer: Kahve Diyarı

Yarım saate operating system labım var. Gitmemek için ne yapabilrim diye düşünüyorum, aklıma gelmiyor. İmdat.
Sitede pek sessiz.
It creeps me out.
Resim

Uehara.
Kullanıcı avatarı
Tiavenn

Mesajgönderen Hestia tarih Cum Eki 31, 2014 10:34 pm

21:33

Ben yine nöbetteyim. Hastane şaşılacak derecede sıcak. Dışarısı da fena soğuk. İlk defa nöbette üşümüyorum.
Resim
Shiomiya Kiyo | Ishigakure
Kullanıcı avatarı
Hestia

Mesajgönderen Kasumikage tarih Pzr Kas 02, 2014 3:25 am

02:24

Gene Lounge'da tek başımayım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Tiavenn tarih Pzt Kas 03, 2014 12:42 am

23:32

Ne kadar pasifliğe doğru ilerlese de site, ittirdiğim rpler ile ne kadar eğlenceli şeyler yaptığımı farkettim şu an. Ha, daha önceki geç yazılmış şeyler içinde üzgünüm şimdiden.

1 - Sosyal sorunları olan bir kızla tanışır tanışmaz ilk içkisini denedi Megumi. Çok çılgın.
2 - Ormanda antremana çıktığında gözüne aşina bir maskeyle karşılaştı. Adamın disleksisi var. Ya da adam disleksi. Hangisi doğru söylem bilmiyorum. Bakmam lazım. Cebelleşiyoz konuşma kısmında. Çok eğlenceli.
3 - Hastanede kafayı kendi yarattığı ırkı ile bozmuş bir kahramanla karşılaştı. Nasıl oyun oynanır? Buyur bakalım Megumi.
4 - Yolun ortasındaki kavgayı ayırmaya girdi. Konuşamıyor. Bu kadar komik hal hareketler olamaz. En eğlenceli kısmı yazarken el kol hareketlerini kendim deneyip gülüp "Bunu ekliyorum hehe" dememdi.
5 - Bi de anca bir tur ilerlemiş bi abi-kardeşle yaptığı var. İlerlemiyor şu an belki ama, kız "yabancı bunlar? ama yaralı? yardım etcem? of utandım." modunda. Mood swings yay.

Siz eğleniyor musunuz gençler? Eksikliklerinizi iyice benimseyin bence. Komik ve eğlenceli şeyler çıkıyor. Yabancı mısınız? O hatunu beğenin, sonra gidin, ben uzak bilmemne mükemmel diyarından gelen yabancıyım diyin. Gidin paranoyaklığınızın dibine vurun, benimseyin. Yalnız mısınız? Yalnız geçirdiğiniz odanızda yalnız günlerinizin aslında sizi ne kadar mutlu ettiğini yazın. Kitap okuyun, yemek yaparken elinizi yakın, küfrettirin, ama gülün kendiniz.

Benimseyince eğlenceli oluyor iş. Hem unutmuyorsunuz da o eksikliklere sahip olduğunuzu.

(Hafta içi iki vizesi, bir assignment, bir proje toplantısı, üç labı olan insandan size sevgilerle, eğlenin, mutlu olun, sağlıcakla kalın)
*Hiç sevmediğim ATV' nin haber kapanış müziği*
Resim

Uehara.
Kullanıcı avatarı
Tiavenn

Mesajgönderen N'aix tarih Pzt Kas 03, 2014 2:33 am

01:31

Yukardaki Yukarıdaki kardeş çok sevimlisin.

3 free rp var bekleyen, rüzgarı gene sona attım. 2sini yazıp rüzgarınkini yazarken sıkılmayı planlıyorum. :manyak:
Resim
Shiki Nishiyama
Kullanıcı avatarı
N'aix

Mesajgönderen Hestia tarih Sal Kas 04, 2014 5:41 am

04:34

Buzluğu açtım, hevesle dondurmaya uzandım.
Dondurma yok.
Dün oradaydı.
Neden yok?
Resim
Shiomiya Kiyo | Ishigakure
Kullanıcı avatarı
Hestia

Önceki

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir