crimson-colored-skin.tumblr.com/post/99805189740/jeanroqueraltique-my-kitten-says-hello

Turan Umutcan Yılmaz yazdı:pharmacokinetics yazdı:Turan Umutcan Yılmaz yazdı:Gördüğüm üzere Ishı çok bozmuş.Uyuşturucu, seks, alkol vb. şeyler.Ayağınızı denk alın yoksa düzen getireceğiz Kusa olarak.
çıkışta bekle beni birader
Tabii ki.Kamyonla adam toplayın,ürüyorsunuzdur zaten siz karınca gibi edepsiz herifler.Siz hepiniz ben tek.
kız kardeşin neler çeviriyor bir bilsen ohooo

pharmacokinetics yazdı:Turan Umutcan Yılmaz yazdı:
Tabii ki.Kamyonla adam toplayın,ürüyorsunuzdur zaten siz karınca gibi edepsiz herifler.Siz hepiniz ben tek.
Edepsiz mi?kız kardeşin neler çeviriyor bir bilsen ohooo
![]()

Level17Übermensch yazdı:pharmacokinetics yazdı:Turan Umutcan Yılmaz yazdı:
![]()
Aynen bizim neremiz edepsiz. Köyün en delikanlı genci olarak beni oraya getirtmeyin otunuzu yeyin.

Level17Übermensch yazdı:pharmacokinetics yazdı:Turan Umutcan Yılmaz yazdı:
![]()
Aynen bizim neremiz edepsiz. Köyün en delikanlı genci olarak beni oraya getirtmeyin otunuzu yeyin.
Turan Umutcan Yılmaz yazdı:Level17Übermensch yazdı:pharmacokinetics yazdı:Edepsiz mi?kız kardeşin neler çeviriyor bir bilsen ohooo
![]()
Dağılın beyler.Köyünüze girmeden denize 2 efes şişesi bi' şişme bebek fırlatsak peşinden koşar boğulursunuz siz.Pislik herifler allah korkusu yok mu ulan sizde ?

pharmacokinetics yazdı:Edepsiz mi?kız kardeşin neler çeviriyor bir bilsen ohooo
![]()

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir