Merhabalar, başlıkta da belirtiğim gibi arkadaşlar arasında DnD evreni bazı altında oyunlar atıyoruz. Skype üzerinden, yazılı olarak. Kurgu gereği bayan ve erkek oyunculara ihtiyacımız var. DnD tarzı rol oyunlarına merakınız varsa, DnD oyunlarımıza katılmak isteyen arkadaşlar buraya mesaj atarsa sevinirim, fakat bu bir grup oyunu olduğunu ve bu yüzden bir kişi dahi eksik olunca tüm gün oyun atılmadığını belirtmek isterim. Her gün düzenli olarak oyun atıyoruz ve o yüzden online süresinin de günde 1-2 saat girip oyun atabilecek seviyede olmasını istiyoruz. Eğer şayet ilginizi çekerse özel mesaj yoluyla yada bu başlık vasıtası ile bana ulaşırsanız, daha detaylıca anlatırım.
Bu arada bu tarz başlıklar nereye açılır bilemedim. En uygunu burası geldi, yanlışsa affola.
En son CeljVez tarafından Prş Oca 29, 2015 3:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Benim unutkanlığım belirtmeyi unutmuşum. Bir kaç erkek oyuncu da alabiliriz, ama grupta 7-8 tane erkek oyuncu var ve bir tane bayan bir oyuncumuz var. Haliyle tek başına sıkılıyor. O yüzden bayan bir oyuncu arayışına girdik bizde ama dediğim gibi belirli bir sayıda erkek oyuncuya da kapımız açık.
dm si çok iyidir gruptakiler ondan daha iyidir(yeni gelenler varsa bilemem) sözün özü hiç evreni bilmeseniz bile tavsiye ederim zaten anlatıyorlar ben biraz karakterimden sıkıldığım için ayrılmıştım gruptan
Darai OsuiDİKKAT Whitebeard fanlarının bakmaması gereken One Piece içerikli gif içerir!
Yazılı oyun zor olmuyor mu ya? Ben de Skype'dan oyun oynatıyorum ama sesli olarak. Yeri geldi mi "Susun lan!" diye bağırabiliyosun konuşuyoken çünkü. Öbür türlü toparlaması zor olur diye düşünüyorum. Teknik bilgileri (Evren, level seviyesi, hikaye gibi) ufaktan bir özet geçirsen gelmeyi düşünebilirim