gönderen Helion tarih Çrş Tem 08, 2015 1:03 pm
Tekniğin İsmi: Benrina Garasu no Jutsu
Tekniğin Türü: Ninjutsu
Tekniğin Seviyesi C-Rank
Tekniğin Elementi: Suiton
Tekniğin Açıklaması: Kullanıcı kısa süren el mühürlerini yaptıktan sonra baş ve işaret parmağını birleştirerek bir daire yapar. Ardından bu daireye ağzından az miktar su kusar. Bu su daireyi kaplayarak kullanıcının isteğine göre dürbün, mercek, ayna işlevi görür. Aynı anda, tek elde, bu işlevlerden sadece bir tanesi olabilir. Ama bu sırada öteki elde de aynı işlem uygulanarak farklı bir işlev elde edilebilir. Eldeki işlevin değiştirilmesi için parmakların ayrılmadan dairenin kapatılması ve tekrar açılması yeterlidir. Tekrar su kusmaya gerek yoktur.
Tekniğin İsmi: Mizu Senbokyo
Tekniğin Türü: Ninjutsu
Tekniğin Seviyesi B-Rank
Tekniğin Elementi: Suiton
Tekniğin Açıklaması: Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinden sonra baş ve işaret parmaklarını birleştirerek bir daire yapar ve bu daireye az miktarda su kusar. Bu su daireyi kaplar. Ardından kullanıcı bu daireye üfleyerek yumruk büyüklüğünde baloncuklar oluşturmaya başlar ve bu baloncukları isteği doğrultusunda hareket ettirir. Baloncukların menzili 1 kilometredir. Bu baloncuklar, her biri kendinden öncekiyle doğrusal olacak şekilde, kullanıcının isteği doğrultusunda dizilir ve bir periskop işlevi görür. Her bir baloncuk ayna görevi yapar, görüntüyü yansıtır. Kullanıcının, baloncuktan kendisine gelen görüntüde, farklı yönlere, farklı açılara bakması için baktığı baloncuğa farklı açılardan ve yönlerden bakması gerekmektedir. Baloncuklar, yerlerini 1 saat kadar korur ve kullanıcı isteği doğrultusunda ister teker teker ister bir anda hepsini patlatacak şekilde baloncukları patlatabilir. Kullanıcı baloncuklar arasından istediği bir tanesini patlatma kabiliyetine de sahiptir.
Not: 2. jutsu'yu beğenmediğim için-yarışma devam ederken- değiştirdim. Sorun olur mu bilmiyorum o yüzden belirteyim dedim.
En son
Helion tarafından Prş Tem 09, 2015 2:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kuroda Jinpachi