One Piece Evreni Genel Bilgilendirme Konusu

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

One Piece Evreni Genel Bilgilendirme Konusu

Mesajgönderen Maxdown tarih Pzt Eyl 22, 2014 8:56 pm

Arkadaşlar, her kafama estiğinde birbiriyle yakından alakalı mevzuular için ayrı ayrı konular açmak istemediğimden mütevellit tek bir konu açıp buraya toparlayacağım gelişmeleri. Muhtemelen büyükçe bir heyecanla girdiniz de, özür diliyorum şimdiden açılma durumu hala net değil :krodance:

Duyuruya geçelim;

Durumumu az çok biliyorsunuzdur, bilmeyenler için pek kafa ütülemek istemiyorum ama özet geçeyim. Çeşitli okul durumlarım yüzünden ve yoğun tempom gereğince ev-hastane arası uzaklık mesele yaratacağından taşınmak durumunda kaldım ve bulduğum evde internet başta olmak üzere çok sayıda problemim var. Sıkı bir çalışma tempom da var haliyle, olabildiğince zaman ayırmaya çalışıyorum ancak düzenimi henüz kurabilmiş değilim. Normalde söz verdiğim üzre 20'si gibi evrenin genel duyurusunu yapıp bayramda açmayı planlıyordum. Evren tamamen hazır, öncelikle onu belirteyim. Yalnızca ufak rötuşlar, gözünüze hoş görünmesi için yapılması gereken süslemeler vb. kaldı [cynic abiniz kızıyor bana özensizim diye t.t] Ancak gelelim zurnanın zırt dediği yere, hala pek çok belirsizlik var durumumda ve cidden ne yapacağım bilmiyorum :lol: Yeniden bilgilendirme ekleyeceğim ben buraya zaman zaman, çok aksatmamaya çalışacağım ancak pek yapabileceğim bir şey de yok ne yazık ki.

Ama hazır buraya gelmişken "Yeni Rpgturk'un Naruto'su" gibi "Yeni Rpgturk'un One Piece'i"nden de kısaca bahsedeyim. Özet halinde olacak, birkaç arkadaş soru yöneltmişti ne gibi farklılıklar olacak şeklinde. Ayıp ettiğimden ötürü size borç bilerek yazıyorum bunları ha, yoksa kelime alamazsınız ağzımdan >_>

İlk farklılığımız olarak, tüm gruplar Sabaody'den yalnızca bir ada geride başlayacaklar maceralarına ve belirli bir süredir denizde ve birlikte olan, ünü duyulmuş güçlü korsanlar ve denizciler olacaklar. Karakter yaratımı konusunda genişlik sağlamayı planlıyorum, daha rahat daha geniş ve çok daha aksiyonlu-eğlenceli olduğuna inandığım bir evren olacak umarım. İlk görevleri bir çeşit prologue tipi düşünüyorum, görevinizdeki performansınıza göre Sabaody'ye giriş yaptığınızda posterlerinizle birlikte ödüllerinizi bizzat açıklayacağım. Bunun dışında biliyorsunuz, One Piece serisinde arc sistemi başlangıç>düğüm>çözüm>sonuç şeklinde ilerliyor. Yani genellikle çoğu zaman tüm tayfa birlikte olmuyor maceralarda ve farklı farklı gruplanıyorlar, bazen farklı denizci gruplarıyla bazense farklı korsanlarla. Oyunda asıl temamız bunun üzerinden yürüyecek ve kafamdaki sistemi düzgün şekilde oturtabilirsem tamamen etkileşime dayalı hızlı bir evren olarak yürüyeceğiz. 15-20 sayfalık uzun uzadıya sıkıcı konulardan olabildiğince kurtulmayı hedefliyorum.

Bu kadar anlattığım yeter, sabreden arkadaşlar için ufak bir duyuru daha geçeyim, normalde ayrı açmamız lazım da işte, zor geldi bilirsiniz. :krodance: Universalis'i One Piece'den daha önce, hatta oldukça yakın bir zamanda uygulamaya sokmayı planlıyoruz bilesiniz. Baya sabırsızlandığınız duyumlarını aldık da, hele hele.
Kullanıcı avatarı
Maxdown

Re: One Piece Evreni Genel Bilgilendirme Konusu

Mesajgönderen Reinalce tarih Prş Eki 02, 2014 12:01 am

Yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz. :kehehk:
:dancing:
Kansou Dazai diyecekler inş. Resim
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Mesajgönderen Maxdown tarih Pzt Eki 13, 2014 2:58 am

İzleyin youtube.com

Tutturuu, duyuru desu.

Arkaşlar, One Piece'i pek çok arkadaşın beklediğinin farkındayım, teşekkür ediyorum kendilerine de ancak özellikle evrenin açılma-yaratım vb. safhalarında çok yoğunluk olduğu için en azından ufak da olsa -iki hafta yanılmıyorsam, bildiğin 15 tatil işte- kafamı dinlendirebileceğim tatilimde açabilirim diye umuyorum. Olur da açarsam, ileriki GM'lik vb. safhalarda yoğunluk çok aşırı olmayacağından *en azından açılıştaki gibi* "belki" evreni planladığım gibi yürütebilirim. Kafamı dağıtan pek çok mevzuu söz konusu, aşırı meşgul olmamdan mütevellit siteye doğru düzgün giremiyorum bile farkeden arkadaşlar olmuştur. Yine de teşekkürler beklediğiniz için :krozer:
Kullanıcı avatarı
Maxdown

Mesajgönderen Reinalce tarih Prş Oca 15, 2015 3:02 am

Aklımda One Piece ne zaman açılacak sorusu sık sık beliriyor. Böyle dönüyor, umarım açılır diyorum. Sonra birde Universalis geliyor. Ulan One Piece açılmazsa, Universalis'ten biri açar ya da ben bir şeyler yaparım diyorum.

Ama ikisinden de ses soluk yok. Daire içine aldığım kısma bakınca da, daha bir kahroluyorum zaten. :manyak:

Resim

Güzel haberleri bekliyoruz. Güzel günler gelecek, umarım. :parlak:
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Mesajgönderen Maxdown tarih Pzt Şub 02, 2015 2:30 pm

Stalking Level: Over 9000

:ban:

Neyse arkadaşlar, bu duyuruyu yapmak zorundayım kusra bakmayın öncelikle onu söyleyeyim de. Spoiler; evren açamıyorum.

Çoğunluğunuzun bildiğini tahmin ettiğim üzre Tıp Fakültesi'nde okuyorum ve gerek derslerin yoğunluğu, gerek yaklaşmakta olan Tus sınavı gerçeği -evet, bizim durumumuzda 2-3 sene kalması yaklaşmış olması demek- gerek stajlar, gerek gecenin bir yarısı arayıp kendince irade testi amaçlı acile çağıran hocalar, gerek takip etmemiz gereken kongreler ve konferanslar. Üzerimde baya bir yük olduğunu kabul etmem gerek. Ve itiraf etmekten de gocunmuyorum, yanıldım arkadaşlar :? One Piece ve Universalis ile ilgilenebilirim diye düşündüm sitenin açılış evresinde ama baktım ki olmuyor ve olmayacak. Rpgtürk benim için her zaman çok çok önemli oldu ve değerini korumaya da devam edecek gerek anılarla gerek kalan arkadaşlıklarla. Ancak bu kadar önem veriyor olduğum bir şeyde başaramayacağım/ilgilenemeyeceğim ve full kapasitede çalıştıramayacağım bir çalışmaya girişmek bana doğru gelmiyor arkadaşlar. Çünkü hiç başlamamak yarı yolda bırakmaktan daha mantıklıdır bence. Hevesinizi kırıyor, moralinizi bozuyor olabilirim ama ortaya koyduğunuz emekleri bırakıp gitmektense böylesi acı bir karar daha doğru geldi bana. Çünkü Rpgtürk, yani bu site hobi olarak girip birkaç saat takılıp çıkabileceğim bir yer değil benim için. Birtakım sorumluluklar hissediyorum ve bu gerçekten hepinizi ve ait olduğum yeri sevmemden ileri geliyor. Ama bu sorumlulukları kaldırabilecek seviyede olabileceğimi sanmıyorum en azından şuan için.

One Piece ve Universalis projeleri rafa kaldırılmıştır. İlerisini bilemem, söz de vermiyorum hiçbir şekilde.

Okuduğunuz için teşekkürler, sizi seviyorum. :geek:
Kullanıcı avatarı
Maxdown

Mesajgönderen Rıfkı tarih Pzt Şub 02, 2015 2:35 pm

Sen bi yerlerini rahat tut her zaman arkandayız. :tump:
tırt bir adam
Kullanıcı avatarı
Rıfkı
King Oynamayı Çok Severim
King Oynamayı Çok Severim

Mesajgönderen ColdRainz tarih Pzt Şub 02, 2015 2:36 pm

Ohh bana kaldı One Piece
Resim
Kullanıcı avatarı
ColdRainz

Mesajgönderen Lateralus tarih Pzt Şub 02, 2015 8:27 pm

ColdRainz yazdı:Ohh bana kaldı One Piece

evreni yarın açıyoruz?
art by charles-hall
Kullanıcı avatarı
Lateralus
Pink King
Pink King

Mesajgönderen Zeraph tarih Pzt Şub 02, 2015 11:19 pm

Bir gece ansızın 81 Düzce 82 One Piece 83 Universalis...

Gibi olmasın ? :krozer: :krozer:
Kiichi'lerden Miyazawa
Kullanıcı avatarı
Zeraph

Mesajgönderen Reinalce tarih Sal Şub 03, 2015 2:20 am

Az açık olun, açılıyor mu? :lol: :roll:
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Sonraki

Dön Arşiv