Paketler; Yeni Sistemler

Naruto evreni ve üyeleriyle alakalı, Naruto evreni yöneticileri tarafından yapılan duyurulardır.

Paketler; Yeni Sistemler

Mesajgönderen Cynic tarih Cmt Eyl 20, 2014 5:37 am

Naruto sistemini hazırlarken, modüler bir dizayn felsefesi korumayı denedim. Bunu, her bir sistemi birer lego parçası gibi düşünerek kafanızda canlandırabilirsiniz. Evrenin çekirdeğine birer birer takılan legolar gibi. Bunların herhangi biri çıkarılsa da, mesela Taijutsu, sistem yürümeye devam ediyor, sadece yüzeyselleşiyor. Yani genel olarak işleyişte bir sıkıntı çıkmıyor.

Bu felsefenin evrene getirdiği avantajlardan birisi, üzerine çok rahat başka sistemlerin oturtulabilmesi ve eksiklerin kapatılabilmesi. Evrenin uzun soluklu ve taze hissettirmesi için "niş" sayılabilinecek sistemleri sonradan eklemeye karar verdim. Düzenli aralıklarla bu sistemler siteye eklenecek.

Bu paketlerden ilki, Medic-nin sistemi. Şu anda genel konseptini tamamladım, kesinleştirilmesi gereken kısımları ayarlıyor ve sayıları düzenliyorum. Yakın bir tarihte, evrene eklenecek.

Bunun ardından, sisteme Fuuinjutsu ve Sensör Tipi Eğitimi eklenecek. Bunlara çok fazla dokunduğum söylenemez, ancak Medic-nin sistemi siteye eklendikten sonra, onlar üzerinde de çalışmaya başlayacağım.

Ayrıca, çok nadir de olsa, dönem dönem Sistem, Taijutsu Stili, Genjutsu Disiplini ve Jutsu Yaratımı yarışmaları düzenlenecek. Kazananlar siteye eklenecek ve kişiye çeşitli ödüller verilecek.

Takipte kalın :krobye:
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Dön Naruto

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir