Kasumikage yazdı:Kasumikage Yamamoto'nun hayatını anlatmaya başladım. Eski RpgTürk'te yarım kalmış o hikayeyi en baştan alıp bitirmeye karar verdim. Moto efsanesi son bulana kadar uyku yok bana
Edit: Şaka yaptım şimdi yatmaya gidiyom ama en fazla 2 günde 1 yeni yazı eklerim o konuya
Edit 2: Bu arada pc'de eski rp ve kayıtlara falan bakarken epik Kasumikage üye listesini gördüm ve ibret aldım. İşin komik kısmı kim olduğun hatırlamadığım üyeler var.
Klanın Üyeleri:
Kasumikage Yamamoto (Klan Başkanı)
Kasumikage Rufus
Kasumikage Shishi -Öldü-
Kasumikage Yuna -Pasif-
Kasumikage Hiwatari -Öldü-
Kasumikage Kurai -Pasif-
Kasumikage Arimo -Öldü-
Kasumikage Binsoku
Kasumikage Gedou -Pasif-
Kasumikage Shiika -Pasif-
Kasumikage Ash -Pasif-
Kasumikage Kage -Pasif-
Kasumikage Kaze -Pasif-
Kasumikage Hikari -Pasif-
Hiroki Ikegawa (açıldı kontenjan, yaşasın)coldasshell yazdı:Kasumikage yazdı:Kasumikage Yamamoto'nun hayatını anlatmaya başladım. Eski RpgTürk'te yarım kalmış o hikayeyi en baştan alıp bitirmeye karar verdim. Moto efsanesi son bulana kadar uyku yok bana
Edit: Şaka yaptım şimdi yatmaya gidiyom ama en fazla 2 günde 1 yeni yazı eklerim o konuya
Edit 2: Bu arada pc'de eski rp ve kayıtlara falan bakarken epik Kasumikage üye listesini gördüm ve ibret aldım. İşin komik kısmı kim olduğun hatırlamadığım üyeler var.
Klanın Üyeleri:
Kasumikage Yamamoto (Klan Başkanı)
Kasumikage Rufus
Kasumikage Shishi -Öldü-
Kasumikage Yuna -Pasif-
Kasumikage Hiwatari -Öldü-
Kasumikage Kurai -Pasif-
Kasumikage Arimo -Öldü-
Kasumikage Binsoku
Kasumikage Gedou -Pasif-
Kasumikage Shiika -Pasif-
Kasumikage Ash -Pasif-
Kasumikage Kage -Pasif-
Kasumikage Kaze -Pasif-
Kasumikage Hikari -Pasif-
Giray hangisiydi bunlardan laksdj. (Soner ya da Taha falan var mıydı bi de aralarında?)

ColdRainz yazdı:Bu çakmaların bile bar'ı var benim yok. Yönetimden ayrılacağım. İyi Rpler, kolay gelsin.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir