Rpgtürk`ün Vebası

Tecrübeli oyunculardan, aslen yeni başlayan ve acemi sayılabilecek oyunculara ithafen hazırlanan rehberler, sıkça karşılaşılan hatalara karşı önlem olarak açılan temel dilbigisi üzerine konular, rpleriniz hakkında fikir ve görüş isteyebileceğiniz konular bütünüdür.

Re: Rpgtürk`ün Vebası

Mesajgönderen muslu tarih Pzt Eki 13, 2014 1:43 am

bu konuyla ilgili: Küçük prens kitabı şu anki kısa hâline gelmeden önce aslında yaklaşık 1000 sayfalık bir esermiş.Yazarı Saint-Exupéry’nin kitabı kısaltması üzerine söylediği söz: "Mükemmelliğe, yazıya eklenecek hiçbir şey kalmadığında değil, yazıdan çıkarılacak hiçbir şey kalmadığında ulaşılır." miş

artık kısa yazmaya bahanem var :manyak:

Darai Osui
DİKKAT Whitebeard fanlarının bakmaması gereken One Piece içerikli gif içerir!
Resim
gif tamamen bana aittir
Kullanıcı avatarı
muslu

Mesajgönderen Ciguli tarih Pzt Eki 13, 2014 7:17 pm

Nasıl zevk alıyorsanız öyle yazın. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Yazış şeklinizi beğenmezlerse tek başınıza takılın. Bir şey kaybetmezsiniz. :kehehk: :tump:
Resim
Ganta Akira
Kazuko Mifune
Kullanıcı avatarı
Ciguli

Mesajgönderen Asphyx tarih Çrş Eki 15, 2014 11:31 pm

20 satır kuralını Maxdown-san ile biz getirmiştik zamanında. Süper olmuştu ama ben yine de bir 30 satırı buluyordum Judeau karakterim ile. Ne yapayım seviyordum yazmayı, satırlara sığdıramıyordum içimdeki boşluğu. Otumu içer alkolümü yudumlar saatlerce yazıya kilitlenir ve yazardım. Ha ahım şahım yazmazdım ama bir derinliğe sahip olduğunu da bilirdim. Saatler geçmiş ben kafam güzel kilitlenmişim haliyle. Bitiyordu yazılar bi şekilde.

Bence uzun yazmakta pek bir sorun yok fakat GM'ler acı çekebiliyor zaman zaman. Ben de çok Gm'lik yaptım ve Natsu'nun dediğine katılıyorum. Rp sırasında adam dedesinden bahsediyor halbuki ortada dövüş dönüyor, tekrar okuyorsun ve o kısımları atlamak zorunda kalıyorsun. Çünkü bir kez daha okusan dedesini, aklın yine karışıyor. Ne biçim bir işse. :lol:

Sonuç olarak bir diğer veba da pasiflik yapan insanların olması. Her Rp sitesinde olduğu gibi başlarda harıl harıl rp yapıp, birkaç hafta sonra yazmayı bırakan insanlar oluyor. Vebadan kurtuluyoruz ama kimi zaman birilerine patlıyor bu pasiflik.

Böyle bir şeyler dedim işte kafam güzel. Veba arayışına girdim durduk durmadık yere. :D
Shikarin Mitsuko
Resim

S-Rank Hyoutonist
Haku Judeau
Kullanıcı avatarı
Asphyx

Önceki

Dön Role-Play Dershanesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir