Köşe Masa

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Re: Köşe Masa

Mesajgönderen Asphyx tarih Çrş Eki 15, 2014 11:14 pm

Aoi Hikari kim buralarda mı? Tanıyan var mı? Karakterlerimizi bir noktada tanıştırmak lazım. Çok şeker karakteri varmış. Rp yazıları da güzel. Konusunda iki pasif eleman var. Yazık mınasan. Ne güzel yazıyormuş halbuki. Bak Mitsuko bir şeyler hisseder sonra bu karaktere, kötü olur.
Shikarin Mitsuko
Resim

S-Rank Hyoutonist
Haku Judeau
Kullanıcı avatarı
Asphyx

Mesajgönderen coldasshell tarih Cmt Eki 18, 2014 2:29 am

Asphyx yazdı:Aoi Hikari kim buralarda mı? Tanıyan var mı? Karakterlerimizi bir noktada tanıştırmak lazım. Çok şeker karakteri varmış. Rp yazıları da güzel. Konusunda iki pasif eleman var. Yazık mınasan. Ne güzel yazıyormuş halbuki. Bak Mitsuko bir şeyler hisseder sonra bu karaktere, kötü olur.

Benim bebişim o. Bir takım sorunlarla cebelleşirken pasiflik doğal oldu, geçti gitti ama. Virmem, yidirmem.
ResimHiroki Ikegawa (açıldı kontenjan, yaşasın)
Kullanıcı avatarı
coldasshell

Mesajgönderen Kasumikage tarih Cmt Eki 18, 2014 4:00 am

coldasshell yazdı:
Asphyx yazdı:Aoi Hikari kim buralarda mı? Tanıyan var mı? Karakterlerimizi bir noktada tanıştırmak lazım. Çok şeker karakteri varmış. Rp yazıları da güzel. Konusunda iki pasif eleman var. Yazık mınasan. Ne güzel yazıyormuş halbuki. Bak Mitsuko bir şeyler hisseder sonra bu karaktere, kötü olur.

Benim bebişim o. Bir takım sorunlarla cebelleşirken pasiflik doğal oldu, geçti gitti ama. Virmem, yidirmem.

Benim de gözüm var Hikari-san'da. Ben de istiyorum rp yapmak :dancing:
En son Kasumikage tarafından Cmt Eki 18, 2014 7:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen moonandsupermoth tarih Cmt Eki 18, 2014 7:12 am

HAKU JUDEAU BENLE RP YAPMAK İSTİCEK BEN DE REDDEDİCEM.

kabul valla süper olur, çok güzel olur dsfdgdfh :dancing: :dancing: :dancing:

Kasumikage yazdı: Benimde gözüm var Hikari-san'da. Ben de istiyorum rp yapmak :dancing:

şımardım resmen. batuhan, seni gayet satabilirim şu noktadan sonra dfsdgdfh :parlak: :parlak: :parlak:
Resim
aoi hikari★aoi hikari★aoi hikari★aoi hikari★
Kullanıcı avatarı
moonandsupermoth

Mesajgönderen Level18Übermensch tarih Pzr Eki 19, 2014 12:03 pm

Jinryu Mao
Resim
kcoban.tumblr.com
The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
Kullanıcı avatarı
Level18Übermensch

Mesajgönderen Turan Umutcan Yılmaz tarih Pzr Eki 19, 2014 9:57 pm

GM - Naruto yazdı:Haze: Binanın etrafını turluyorsun. Aşağı kattaki camlardan, Fuka ve Mitsuko'nun içeri girdiğini görüyorsun. Üst camlardan ise bir şeyler göreceğinden şüphelisin zira bakış açından mütevellit anca tavanı seçebilirsin. 2. kattaki bütün odaların perdeleri açık, 1 tanesi hariç. Gündüz güneşine rağmen kapalı olan odada birilerinin uyuduğundan şüpheleniyorsun. Kim uyuyabilir ki bu saatte? Niye uyusun? Bir handaki pencerenin perdeleri niye kapatılsın ki? Kesin bir sıkıntı var. Kesinlikle orası Amegakure'den gelenlerin odası. Aklında hiç bir şüphe yok. Peki odada ne yapıyorlar? Gizli planlarını mı tartışıyorlar? Başka kimsenin görmesini istemedikleri bir şeyi konuştukları kesin. İçin önce merak, ardından komplo teorileriyle doluyor. Kendini o odaya atmamak için zor tutuyorsun.

Paranoyak ve meraklı birinin,paranoyak ve meraklı karakterine gelebilecek en şey gm mesajı.Şey.
Kyogi Haze
Turan Umutcan Yılmaz

Mesajgönderen Kasumikage tarih Pzr Eki 19, 2014 10:06 pm

Sonunda bi Shikibanzo rp'si yazabildim. Resmen karakterimi daha da sevdim ya!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Level18Übermensch tarih Pzr Eki 19, 2014 11:07 pm

Turan Umutcan Yılmaz yazdı:
GM - Naruto yazdı:Haze: Binanın etrafını turluyorsun. Aşağı kattaki camlardan, Fuka ve Mitsuko'nun içeri girdiğini görüyorsun. Üst camlardan ise bir şeyler göreceğinden şüphelisin zira bakış açından mütevellit anca tavanı seçebilirsin. 2. kattaki bütün odaların perdeleri açık, 1 tanesi hariç. Gündüz güneşine rağmen kapalı olan odada birilerinin uyuduğundan şüpheleniyorsun. Kim uyuyabilir ki bu saatte? Niye uyusun? Bir handaki pencerenin perdeleri niye kapatılsın ki? Kesin bir sıkıntı var. Kesinlikle orası Amegakure'den gelenlerin odası. Aklında hiç bir şüphe yok. Peki odada ne yapıyorlar? Gizli planlarını mı tartışıyorlar? Başka kimsenin görmesini istemedikleri bir şeyi konuştukları kesin. İçin önce merak, ardından komplo teorileriyle doluyor. Kendini o odaya atmamak için zor tutuyorsun.

Paranoyak ve meraklı birinin,paranoyak ve meraklı karakterine gelebilecek en şey gm mesajı.Şey.

Cynic'in föşikliği üstünde
Jinryu Mao
Resim
kcoban.tumblr.com
The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
Kullanıcı avatarı
Level18Übermensch

Mesajgönderen Turan Umutcan Yılmaz tarih Pzt Eki 20, 2014 1:04 am

Kasumikage yazdı:Sonunda bi Shikibanzo rp'si yazabildim. Resmen karakterimi daha da sevdim ya!

Sana rp-in olarak şikibonzai diyen ilk kişiyim. :krozer:
Kyogi Haze
Turan Umutcan Yılmaz

Mesajgönderen Kasumikage tarih Pzt Eki 20, 2014 2:35 am

Turan Umutcan Yılmaz yazdı:
Kasumikage yazdı:Sonunda bi Shikibanzo rp'si yazabildim. Resmen karakterimi daha da sevdim ya!

Sana rp-in olarak şikibonzai diyen ilk kişiyim. :krozer:

Aynen :krozer: Sahiden merak ediyodum ilk kim dicek diye :krozer:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

ÖncekiSonraki

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir