Başlık hep bir sorun olmuştur.

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Başlık hep bir sorun olmuştur.

Mesajgönderen coldasshell tarih Cmt Eyl 27, 2014 4:21 am

Aylar, bir iki de yıl geçti, hala şu başlık sorunsalını çözemedim arkadaş.

Gecenin/sabahın bu saatinde kendimi tanıtma isteğine engel olamadım. Batuhan ben, Aşık. Batuhan Aşık. -klişe esprilerle dolu bir hayat yaşadım.- 19'uncu yaşıma doğru pek de emin olmayan adımlarla ilerliyorum. Rpgtürk'e sanırsam son aylarında dahil olmuştum, geç tanışmıştım roleplay ve türevi şeyler ile. Giray isimli arkadaşımın beni bilgilendirmesi ardından, merakla atlamıştım hemen. O da sitenin ilk zamanlarında vardı sanırsam? Kasumikage'lerden olduğunu hatırlıyorum sadece. Çok yakın arkadaşımdır kendisi, fazlaca Naruto masaüstü frpsi yaptık ve eğlendik. Emeği boldur.

İlk kayıt olduğumda Hataki Raiko isimli, küçük Kakashi görünümlü bir karakterim vardı. Kendi çapımda öğrenerek yazıyordum yazılarımı, şimdi konuları tekrar okuyunca gülmeden edemiyorum tabii. Ne yapıp edip, bütün mallıklar eşliğinde öldürmüştüm karakteri. Tabi sen gidip küçücük kafesin içinde patlayıcı parşömen ile oynarsan, böğrüne yersin koca demiri. (Hakan abi, hatırlar mısın bilmem, saygılar.) Bir de, Bleach'te karakterim vardı, Solitario Tigre adında olması gerek. Beyaz bir kaplancık, belgesel tadında bir konum vardı onunla da. Ardından bir iki karakter ve evren daha deneyip, devam etmiştim site kapanana kadar. Oldu olmadı, eğlenceliydi.

Sonra Binodalıev'e geçiş yaptım orası açılınca. Ai Gure isimli bir karakter açtım, daha oturaklı yazmaya başladım. İstediklerimi yansıtabildim kendimce, hevesimi aldım. Orada devam ederken de, işte hayatımda kişisel bir takım olaylar oldu, bilgisayarsız kaldım 1 senelik bir süre boyunca. Pasiflikten ötürü silinmiş tabi karakterim de doğal olarak. Bir hafta falan önce de -yine geç kalarak...- buranın tekrar açıldığını duydum. Girdim, inceledim, gözlerim parladı. Mükemmel olmuş her şey. Yani, mükemmele ilerliyor en azından.

Yalnızım, gece vakti sıkıldım. Hala okuyorsanız yazıyı, tebessüm ediyorum şuan bilin he. Amegakure'de, ağır psikolojik sorunlu ve bunalım bir karakterin yazılarını yazmaya çalışıcam. Tabi kendimden de bolca şey katıcam iç dünyasını yansıtırken. Bir nevi gerçek düşünceleri, hisleri aktarmak gibi. İyi geliyor yazmak. Bunların dışında, İstanbul'da yaşıyorum. Açıköğretim'de okuyorum ve henüz üniversiteye başlayamadım. Az kaldı ama, seneye yetişiyor her şey. Bir müzik grubum var, çok sevdiğim dostlarım ile ciddi işler peşinde koşuşturuyoruz. Seven çıkar mı bilmem, metalcore/post-hardcore/alternatif metal kafalarında. Tam da kız arkadaşım terk etmişti beni, ertesi günü duydum sitenin açıldığını. Ama en ufak derdim o olsun. Yani, yazdıklarımı okuyanların kafası baya şişebilir.

Um... Kendimi kısmen anlatmaya devam edeyim. Bahsettiğim müzik türleri ile fazla haşır neşirim. Hastasıyım. Gitar çalıyorum, çalmaya çalışıyorum, amatör olarak scream vokallik ile uğraşıyorum. Öğrenme çağı tabi, hiçbir şey için tam anlamıyla yapabiliyorum diyemem. Çizimle uğraşmayı seviyorum. Anime/manga karakter çizimlerim duruyor bir köşede, okul döneminde çizdiğim. Dövmeler ilgi alanıma fazlasıyla giriyor. Başlamayı bile düşünüyorum bir başlangıç seti alıp, çizimi geliştirip. Cosplay ile uğraştım bir ara. Çok üstünde durmadım ama, fazla üşengeç bir insanım o işler için. Son bir senedir birkaç farklı işte çalışıyorum. Bunların arasında bir Frp kafe de vardı. İstanbul/Bakırköy'de bulunan "Sığınak" isimli bir mekan. Oradan da Frp/Rpg konusunda bir takım bilgiler edindim, kullandım. Normalde fazlasıyla çekingen ve içine kapalı bir insan olmama rağmen, bunu aşmaya çalışıyorum son zamanlarda. Başarılı olabiliyor muyum bilmiyorum da, abartıyorum gibi geliyor bazen davranışlarım konusunda. Neyse. Sanırsam bu kadar. Fazla bile oldu... Hepinizle tanıştığıma memnun olacağıma eminim şimdiden, tanıdıklarımdan da memnunum.

Skype adresim; coldsashell (nickimden farklı olarak, sas şeklinde)
ResimHiroki Ikegawa (açıldı kontenjan, yaşasın)
Kullanıcı avatarı
coldasshell

Re: Başlık hep bir sorun olmuştur.

Mesajgönderen Cynic tarih Cmt Eyl 27, 2014 7:58 pm

Hoşgeldin aramıza, umarım eğlenirsin, içini rahatça dökebilirsin :tump:

Bana ne hacet fakat paylaşmadan edemeyeceğim, şu abimin vokal tutorial'lerini hep beğenmişimdir;

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... u6nuKc1xUx

Kolay gelsin çalışmalarında şimdiden.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Fortius tarih Cmt Eyl 27, 2014 8:20 pm

Hoşgeldin Batuhan, reklamını da ben yapayım. :lol:

Resim
Kullanıcı avatarı
Fortius
Yımış Yımış
Yımış Yımış

Mesajgönderen Lateralus tarih Pzr Eyl 28, 2014 12:24 am

batuhan ben seni çok severim :dancing: :krodance: :dancing:
art by charles-hall
Kullanıcı avatarı
Lateralus
Pink King
Pink King

Mesajgönderen Kasumikage tarih Pzr Eyl 28, 2014 5:44 am

Hoşgeldin :krodance:

Gene bi yerden Kasumikage adının fışkırması! :krozer:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Orenjie tarih Cmt Eki 04, 2014 8:34 pm

Meheheh meheh ehehehe... Hoşgeldin annem
Kullanıcı avatarı
Orenjie

Mesajgönderen coldasshell tarih Cmt Eki 04, 2014 10:57 pm

Orenjie yazdı:Meheheh meheh ehehehe... Hoşgeldin annem

Ha... Sen burada mıydın lan?! aslkdjas.
ResimHiroki Ikegawa (açıldı kontenjan, yaşasın)
Kullanıcı avatarı
coldasshell

Mesajgönderen moonandsupermoth tarih Cum Eki 10, 2014 6:00 pm

aa burdaymış sdfdghgfj
Resim
aoi hikari★aoi hikari★aoi hikari★aoi hikari★
Kullanıcı avatarı
moonandsupermoth

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir