İstek başlığı...

Tecrübeli oyunculardan, aslen yeni başlayan ve acemi sayılabilecek oyunculara ithafen hazırlanan rehberler, sıkça karşılaşılan hatalara karşı önlem olarak açılan temel dilbigisi üzerine konular, rpleriniz hakkında fikir ve görüş isteyebileceğiniz konular bütünüdür.

İstek başlığı...

Mesajgönderen Kafkaesque tarih Sal Eki 07, 2014 1:55 pm

Bu başlığın amacı, "kafasına esen üyenin konu açması" arzına, "açılması istenen konu" talebi getirebilmektir. Yâni kendini geliştirmek isteyen, spesifik olarak belirli bir konu üzerinde daha çok bilgi yâhut yorum okumak isteyenler, bu başlık üzerinden "ben falanca konuda filan yapmak istiyorum, bu konuda tecrübeli olan varsa anlatmasını isterim" tarzı bir yorum gönderip de bu tarz başlıkları açmaya istekli insanlara konu verebilirler.

Böyle bir konuda utangaçlık yapmanın mantıklı olmadığı kanaatindeyim ve fakat velev ki yaptınız, özel mesaj aracılığı ile bana konuyu ulaştırın, kimseye çaktırmadan yine açarım. Zîra bu konular tek kişi için değil, ihtiyâcı olabilecek herkes içindir. Siteyi muasır siteler seviyesine geti... Arz ederim.
Simplicity is the ultimate sophistication.
İnceyi gördün mü? Hem sâdelik dedim, hem adamın tam adını yazdım. İşte bunlar hep oksimoronik yaklaşımlar. Bunu tarayıcının adres çubuğuna yapıştırdın.
-Leonardo di ser Piero da Vinci
Kullanıcı avatarı
Kafkaesque

Re: İstek başlığı...

Mesajgönderen Kasumikage tarih Sal Eki 07, 2014 8:51 pm

Beyler çok sordum falan ama konunun tam amacını anlamadım. Bunun için konu açmak yerine buraya yazmayı uygun gördüm :krozer:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Cynic tarih Sal Eki 07, 2014 9:00 pm

Hangi konuda yardım almak istediğini yazıyorsun, bilgili birisi de sana o konuda yardımcı olacak bir konu açıyor bu forumda. Ben rica ettim arkadaşa böyle bir başlık açması için.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Kasumikage tarih Sal Eki 07, 2014 9:05 pm

Arigatou gozaimasu Cynic-sempai!! :dancing:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

Mesajgönderen Hestia tarih Çrş Eki 15, 2014 8:55 pm

Anladım ki Taijutsu anlatımlarım bok gibi. Hele daha önce hiç pvp falan yapmadığım göz önünde bulundurulursa ciddi yardıma ihtiyacım var bu konuda. Şöyle gerek müzeden alıntılarla, gerek kafasında oluşturduğu sahnelerle anlatabilecek var mıdır acaba? Hani Skype'ta falan millete soruyorum hep, "Şunu şöyle yapsam olur mu? Bu hareket nasıl anlatılır?" diye ufacık bir pvp için ama hoş değil farkındayım. Bu başlığın da ilk isteği bu olsun. Yardım edin öptüm mucsx
Resim
Shiomiya Kiyo | Ishigakure
Kullanıcı avatarı
Hestia

Dön Role-Play Dershanesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir