Avatar-İmza Stüdyosuna Grafiker Aranıyor

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Avatar-İmza Stüdyosuna Grafiker Aranıyor

Mesajgönderen Lounge Master tarih Sal Eyl 09, 2014 6:45 pm

En nihayetinde, role-play sitelerindeki ciddi işlerden biri de oyuncuların karakterleriyle daha yakın hissedebilmesi, başkalarına kendilerini daha iyi tanıtabilmesi için gerekli olan avatar-imza setleri. Biz de lounge forumunda çalışmak ve grafik stüdyosu gibi sanatsal işlerin ağır bastığı bölümlerde yer almak üzere moderatörler/görevliler arıyoruz. Birkaç kriterimiz var. Hepsini sağlamak zorunda değilsiniz, ancak birini veya birkaçını sağlamanız avantajınıza olacaktır.

- Photoshop tipi programlardan anlamak, kullanmak.
- Farklı çizim-resimlerdeki parçaları birleştirip tek bir parçada sentezleyebilmek için gerekli tecrübeye sahip olmak.
- Kolaylıkla avatar-imza setleri oluşturabilecek bir altyapıya sahip olmak.
- Genel olarak setlerde kullanılan fanart-official resimlere dair kullanılabilir kaynaklar hakkında bilgi sahibi olmak
- Çizerlik yeteneği.

*gerekli durumlarda birkaç kriter daha eklenebilir*

İlk dört madde akla yatkın, ancak son madde? Kısaca açıklayalım onu da.

Pek çok role-play karakterinin görünümleri, başka serilere ait ve genel anlamda ortak resimleri pek bulunmuyor. Photoshop müdaheleleriyle bu işlemler yapılabilse de düzgün pozlama/konumlandırma gibi işlerde sıkıntı çıkabiliyor. Bu yüzden, gerek takım resimleri olsun, gerek role-play esnasında yaşanan epik sahneler olsun eskiz tipi olsa bile çizebilecek birkaç kişi yaptığımız işi oldukça zevkli ve eğlenceli kılabilir.

Farklı çizimler yapmak, programlar üzerinde çalışmak hem sizin yeteneklerinizi sivriltecek, hem de büyük anlamda işimizin bir kısmını çözecektir. Ancak bununla bitmiyor tabii iş, bu tip görevlerde bulunan arkadaşlara Naruto evreninde GP, açılacak diğer evrenlerde çeşitli gelişim puan ödülleri verilmesini kararlaştırdık. Düzeni şuanda tam olarak belli olmasa da, yakın bir zamanda netleşecektir. Başvurularınızı bu başlığa yapabilir, belki de çalışmalarınızdan birkaç örnek atarak ikna kabiliyetinizi biraz yüksek tutabilirsiniz :roll:
Kullanıcı avatarı
Lounge Master
Site Admin

Re: Avatar-İmza Stüdyosuna Grafiker Aranıyor

Mesajgönderen Aeress tarih Prş Eyl 11, 2014 5:31 am

"muslu" Bu üyeyi tavsiye ediyorum ve sonuna kadar arkasında duruyorum o.o
Kokuryu Taoreta | Ishigakure

Resim

Bir hediye;

İzleyin youtube.com

NECDET SENDİN AŞKIM
Kullanıcı avatarı
Aeress

Mesajgönderen Maxdown tarih Prş Eyl 11, 2014 11:54 am

Tavsiye sistemiyle çalışmıyoruz arkadaşlar :lol: Burada tavsiye edildi diye gidip kendisiyle iletişime geçme gibi bir durumumuz yok, zaten gönüllü ise gelip kendi başvuracaktır :lol:
Kullanıcı avatarı
Maxdown

Mesajgönderen Hestia tarih Prş Eyl 11, 2014 1:24 pm

Çizimler konusunda yardımcı olurum ama pc ye geçip eskisi gibi avatar imza kasacak vaktim olmuyor pek :c
Resim
Shiomiya Kiyo | Ishigakure
Kullanıcı avatarı
Hestia

Mesajgönderen Ronin-San tarih Prş Eyl 11, 2014 9:10 pm

Yani tamam üsttekiler de, toptan o karakteri çizebileceğimi sanmıyorum. Okullar falan da başlıyor. Bilemedim :lol:
Naruto'dan Ronin Shirou Galp Bu Hesabım
Kullanıcı avatarı
Ronin-San

Mesajgönderen Maxdown tarih Prş Eyl 11, 2014 10:34 pm

Dostlar şartların hepsini sağlamanız gerekmiyor, sadece bir takım oluşturmak niyetindeyiz genel olarak bu işlerle uğraşabilecek, hoşluklar yapabilecek :lol: Birkaç örnek atabilirseniz çalışmalarınızdan direk olarak işe koyulabiliriz.
Kullanıcı avatarı
Maxdown

Mesajgönderen muslu tarih Prş Eyl 11, 2014 11:05 pm

Yaptığım işler için ekstra puan filan istemiyorum sadece photoshopta vakit harcamayı sevdiğim için başvuruyorum ayrıca Aeress'e de teşekkür ediyorum(çizim yapamam)

Darai Osui
DİKKAT Whitebeard fanlarının bakmaması gereken One Piece içerikli gif içerir!
Resim
gif tamamen bana aittir
Kullanıcı avatarı
muslu

Mesajgönderen Shin-san tarih Cmt Eyl 13, 2014 1:50 pm

Avatar imza setleri için yardımcı olabilirim, Binodalıev'de Claire hathcock adı altında oluşturduğum bir bölüm vardı. Çalışmalarıma oradan bakabilirsiniz.
Link: http://binodaliev.com/forum/viewtopic.php?f=148&t=516
Kagayakashi Kame
Kullanıcı avatarı
Shin-san

Mesajgönderen Ciguli tarih Pzr Eyl 14, 2014 12:20 am

Bende çok iyi olmasam da photoshop yeteneğim var. Yarın bir set atarım av-imlerimi ve tasarımlarımı.
Resim
Ganta Akira
Kazuko Mifune
Kullanıcı avatarı
Ciguli

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir