Ehleeen ve Sehleeen

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Ehleeen ve Sehleeen

Mesajgönderen Bugiboo tarih Pzr Oca 04, 2015 10:29 pm

Selamlar millet.

Öncelikle admin tayfasına teşekkür etmek istiyorum. Bir Naruto RP sitesi uzun zamandır bekliyordum birilerinden. Olmadı kendim açacaktım fakat beni büyük bir dertten kurtardınız sağ olun.

Gelelim bana. Adım Burak. 21 yaşındayım, doğma büyüme İzmirliyim fakat aslen Arnavut göçmeniyim. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyorum. 9 senelik bir RP geçmişim var. Harry Potter forumlarında başladım RP yapmaya, zamanla masaüstü FRP'lere kadar geldim. 2 senedir FRP oynuyor ve 1.5 senedir DM'lik* yapıyorum (oyun oynatıyorum yani.) 3 senelik bir anime/manga geçmişim var. Ayrıca başta Kotonaru ve Japan-Fans olmak üzere birkaç çeviri grubunda çevirmen olarak görev aldım zamanında. Bunlar dışında bilim (sosyal/pozitif fark etmez), felsefe, fantazya ve bilim-kurgu edebiyatı, bilgisayar oyunları gibi uğraşlarım var.

Son olarak burayı okuyup beni tanımaya çalışmaya vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Bugiboo

Re: Ehleeen ve Sehleeen

Mesajgönderen Reinalce tarih Pzr Oca 04, 2015 10:40 pm

Hoş geldin, beni biliyorsun zaten. :tump: :lol:
Kansou Dazai diyecekler inş. Resim
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Mesajgönderen Bugiboo tarih Pzr Oca 04, 2015 11:32 pm

Biliyom hacım bilmem mi :D Hoşbuldum :D
Bugiboo

Mesajgönderen Cynic tarih Pzr Oca 04, 2015 11:56 pm

Aaa İzmir'li. Karşıyaka'da Kule Sakinleri var, bilirmisin? Orada takılmaktayım, GM'lik yapıyorum Living Kule campaign'inde. Beklerim, bi zar sallayalım.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Bugiboo tarih Pzt Oca 05, 2015 12:02 am

Kule'ye gitmeye fırsatım olmuyor, bir de bizim ekip kuleden pek iyi ayrılmamış elemanlardan oluştuğundan şimdi Kule'ye gitsem ayıp olur gibi ama Kule'den bildiğim isimler var. Kule'ye gerek yok ya, ortak boş bir zamanımızda oynarız güzel bir ekip toplayıp, olmaz mı?
Bugiboo

Mesajgönderen Cynic tarih Pzt Oca 05, 2015 1:02 am

Olur olur, ayarlarız. Hani kuleyi hazır kumpanya var diye söylemiştim, zırt pırt oynatıyorum, haftada 2-3 oyunu buluyor. Çok takılmıyorsanız sağlık olsun, başka bir ortamda zarlaşırız. Ama olur da şansın olursa beklerim.

Ozan ben bu arada, memnun oldum usta. Keyifli RP'ler yeni karakterin ile.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Bugiboo tarih Pzt Oca 05, 2015 1:03 am

Eyvallah dostum ben de memnun oldum. Haberleşelim, benim finaller bitiyor bu hafta. Boş zamanım çok olacak yani.
Bugiboo

Mesajgönderen Lateralus tarih Pzt Oca 05, 2015 3:17 pm

Çok memnun oldum dostum, umarım sitede kaliteli zaman geçirebilmeni sağlayabiliriz :twisted:
art by charles-hall
Kullanıcı avatarı
Lateralus
Pink King
Pink King

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir