RPG-Türk Hayaleti

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

RPG-Türk Hayaleti

Mesajgönderen Radiccus tarih Prş Eyl 11, 2014 5:12 pm

Sanırım RPG-Türk'ün yapılan ilk chuunin sınavından beri varım. Lakin karakteri geçin sitede yazdığım tek bir mesaj bile yoktu. Zira ben sitede rpleri okuyarak zaman geçirirdim. Kirinin efsane beşlisi. Sunanın yıkılışı. Fötr şapkalı adam. Siyah Balta. Alev Kasabası. Kyuukazan. Kasumikage klanı ve hatırlayamadığım daha bir sürü şeyi okudum. Ancak nedense hiç bir zaman üye olmayı düşünmedim. Okumak daha çok hoşuma gidiyordu. Resetten sonra katılacaktım fakat sınavlarım izin vermedi. Bu sene sınavımın bitmesi gerekiyorken nüfus cüzdanını evde unutmamız sayesinde sınava giremedim. Onun üstüne okulada gitmeyi kesince 12. Sınıfı tekrar ediyorum ! RP yazmamış birisiyim. Okuduklarımdan kaptıklarımla karalıyorum bir şeyler. On dokuz yaşındayım adım Onur. 5 Yaşından beri her türlü platformda oyun oynadım oynamaktayımda. Daha uzatayım mı ? Yok. Ha durun durun. Geçen yaz olması gerek. İzmirdeki CONexus ta Ozan abiyle (Cynic) le karşılaştım. Kendisini açtığı büyük Gundam standından tanıdım. Direk elime Gundamın animeleriyle alakalı bir bröşür vermişti. Ozan abi hani sana gelip sen adminlik yaptın mı diye sormuştum. Dünya küçük anacım.
Toako Asuka
Kullanıcı avatarı
Radiccus

Re: RPG-Türk Hayaleti

Mesajgönderen Cynic tarih Prş Eyl 11, 2014 5:50 pm

Hatırlıyorum lan. Sevinmiştim şerefsizim. Hoş geldin.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Re: RPG-Türk Hayaleti

Mesajgönderen N'aix tarih Cum Eyl 12, 2014 1:12 am

Oha saygı duydum. Hiç mi "lan ben de bir aralarına girsem de Hokage olsam" diye düşünmedin mi? Valla böyle olayları taktir ederim ben. Mütevazi gibi... Hoşgeldin.
Resim
Shiki Nishiyama
Kullanıcı avatarı
N'aix

Dön Arşiv

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir