GM Geribildirim Başlığı

Genel olarak sitelerin düzeni, ilerleyişi hakkında sorularınızı sorabileceğiniz, öneri yapabileceğiniz bölümdür.

Re: GM Geribildirim Başlığı

Mesajgönderen Cynic tarih Cum Kas 14, 2014 2:23 am

Lateralus o konuda haklı. Genel olarak maksimum 5 safya yapmaya özen gösteriyoruz eğer konu aşırı derecede önem teşkil etmiyorsa. Sizlere verilen genel görevler zaten köy içindeki rutin şeyler. Biraz boşluğu doldurmak, biraz GP kasmanızı sağlamak için yapılan konular yani bir noktada.

Ancak hoş bir tesbit. Yakın zamanda bir yazı yayınlamayı planlıyoruz, orada detaylı bir şekilde neden böyle bir yol seçip diğer GM arkadaşlara empoze ettim, neden gestapo biriyim anlatacağım/anlatacağız.

Thx for feedback.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Reinalce tarih Çrş Kas 19, 2014 4:23 am

Bence her şey güzel. Şu ana kadar iki konu bitirdim GM'li. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Gayet akıcı bir şekilde olaylar yaşandı ve bitti. Aktif bir şekilde konuya yazdı GM. Onun için de ayrı bir teşekkür etmek gerek.

Konulara göre değerlendirmem gerekirse:

[Ishi] Rutin Devriye II;

Bu konum benim için en zevkliydi konuydu. Tamamen karakterimin kişiliği üstünden gelişti olaylar. İstediğim şeyi diretmemden ötürü, değişik olaylar yaşadık. Devriye görevi bile olsa, hastanelik olmayı becerdim. Cidden çok zevkliydi. Jutsularım ile neler yapabileceğimi ve jutsularımın ne kadar işlevsel olduğunu öğrendim. Hem bilgilendirici hem de öğretici bir konu oldu benim için. Hiçbir eksik yoktu bence.

Ishi Han Temizliği;

Aslında bu konuda da her şey iyi ve de güzeldi. Nasıl 4 sayfa yazdık, anlayamadım bile. Ama diğer konuma göre, çok daha boştu. Bana öyle geldi. Ama görev konusunu yüzünden böyle olduğunu biliyorum. Karakterim ile bir şeyler yapacak fırsatım olmadı pek. Bildiğin klasik görev formatında, her şey başarıyla tamamlandı. Hiçbir sorun ile karşılaşmadık denilebilir. Yani burada da negatif bir şey ile karşılaşmadım. Takım arkadaşım, Tatsuya Shou'nun kaçırılması ya da halüsinasyon görüp bizden ayrılması dışında tabii. Ayrılmasının ardından, yeni konu açılacak dendi. Oradan sonra bir daha da değinilmedi. Yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen, onun akıbeti hakkında bilgi sahibi olsaydık pekala daha iyi olabilirdi bence. Ama Fortius sanırım(?) anlatıcımızdı. Siteye giremediğini farkettim. Muhtemelen bu olay da keyfi bir şey değil. Olumsuz sayabileceğim tek şey budur bu konuda da. :D

Ishi Veba;

Yeni başladığım bu konu var birde. Şimdilik bir şey diyemeyeceğim. Bu sefer farklı GM tarafından yönetiliyor sanırım konum. Başlangıç olarak iyi gidiyoruz gibi. Sonradan ne olur bilemem. :kehehk:

Benim geribildirimim de buraya kadar. Umarım düşüncelerimi size aktarabilmişimdir doğru bir biçimde. Özet olarak, genel anlamda gidişat iyi. :tump:
Kansou Dazai diyecekler inş. Resim
Kullanıcı avatarı
Reinalce

Mesajgönderen Cynic tarih Prş Kas 20, 2014 11:44 pm

Turan Umutcan Yılmaz yazdı:Ehm, öncelikle belirteyim uzun aralar nedeniyle konu biraz soğudu.Bu şikayet değil tabii ki, durumlardan haberdarız.Ki bizde az değiliz yavaş ilerleme konusunda, ben dayaklığım özellikle.Sağlam bi serilik yakalarsak akıp gideceğimizi düşünüyorum.Tekrar ediyorum bu bi şikayet değil.

Buna rağmen son konudan tat aldım ben fazlasıyla.Normal hayattaki Umutta Haze gibi meraklı paranoyak bişey.İki karakterin bu yanını konu içinde gösterecek tonla fırsatı oldu ve çok hoşuma giden birşey bu fjhd Özellikle camın oradayken gelen gm mesajında baya gülüp hırslandım ben, o nasıl bi teşvik etmedir m*nkym.Dezavantajlar nedeniyle gmin kontrolü almasıda gram koymadı açıkçası.Zaten meraktan yapacağım birşeydi kapıya dalmak ama gm tarafından yapılması, ani ve istem dışı gerçekleşmesi daha güzeldi.Karakterimin defolarıyla mutluyum, barışığım ben :ugeek:

Sonuç olarak konu fazlasıyla hoş.Bahsettiğim yavaşlık geçince bizde daha fazla odaklanıp aldığımız zevki arttıracağızızızızızızız.

Not= Ameliler çok suratsız bi Npc topluluğunuz var a*k.
Not 2 = RAMP RAMP RAMP.

Beowulf75 yazdı:Bence her şey güzel. Şu ana kadar iki konu bitirdim GM'li. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Gayet akıcı bir şekilde olaylar yaşandı ve bitti. Aktif bir şekilde konuya yazdı GM. Onun için de ayrı bir teşekkür etmek gerek.

[Ishi] Rutin Devriye II;

Bu konum benim için en zevkliydi konuydu. Tamamen karakterimin kişiliği üstünden gelişti olaylar. İstediğim şeyi diretmemden ötürü, değişik olaylar yaşadık. Devriye görevi bile olsa, hastanelik olmayı becerdim. Cidden çok zevkliydi. Jutsularım ile neler yapabileceğimi ve jutsularımın ne kadar işlevsel olduğunu öğrendim. Hem bilgilendirici hem de öğretici bir konu oldu benim için. Hiçbir eksik yoktu bence.

Ishi Han Temizliği;

Aslında bu konuda da her şey iyi ve de güzeldi. Nasıl 4 sayfa yazdık, anlayamadım bile. Ama diğer konuma göre, çok daha boştu. Bana öyle geldi. Ama görev konusunu yüzünden böyle olduğunu biliyorum. Karakterim ile bir şeyler yapacak fırsatım olmadı pek. Bildiğin klasik görev formatında, her şey başarıyla tamamlandı. Hiçbir sorun ile karşılaşmadık denilebilir. Yani burada da negatif bir şey ile karşılaşmadım. Takım arkadaşım, Tatsuya Shou'nun kaçırılması ya da halüsinasyon görüp bizden ayrılması dışında tabii. Ayrılmasının ardından, yeni konu açılacak dendi. Oradan sonra bir daha da değinilmedi. Yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen, onun akıbeti hakkında bilgi sahibi olsaydık pekala daha iyi olabilirdi bence. Ama Fortius sanırım(?) anlatıcımızdı. Siteye giremediğini farkettim. Muhtemelen bu olay da keyfi bir şey değil. Olumsuz sayabileceğim tek şey budur bu konuda da. :D

Ishi Veba;

Yeni başladığım bu konu var birde. Şimdilik bir şey diyemeyeceğim. Bu sefer farklı GM tarafından yönetiliyor sanırım konum. Başlangıç olarak iyi gidiyoruz gibi. Sonradan ne olur bilemem. :kehehk:

Benim geribildirimim de buraya kadar. Umarım düşüncelerimi size aktarabilmişimdir doğru bir biçimde. Özet olarak, genel anlamda gidişat iyi. :tump:

i thank thee for thy feedback.
Bakmayı unuttuğum karakter, gelişim veya dükkân konuları var ise PM ile bildirebilirsiniz.
Mnemosyne remembers, so you don't have to.
Once again, I'm back in the lab.
Cleaning my knives, ready for stabs!
Resim
DANCING ALL NIGHT!
Kullanıcı avatarı
Cynic
Full Force
Full Force

Mesajgönderen Fortius tarih Cum Kas 21, 2014 5:00 pm

Beowulf75 yazdı:Bence her şey güzel. Şu ana kadar iki konu bitirdim GM'li. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Gayet akıcı bir şekilde olaylar yaşandı ve bitti. Aktif bir şekilde konuya yazdı GM. Onun için de ayrı bir teşekkür etmek gerek.

[Ishi] Rutin Devriye II;

Bu görevin amacı tam olarak da buydu, istediğimiz şeyi yapabilmişsek ne mutlu. :)

Beowulf75 yazdı:Ishi Han Temizliği;

Bu konuda pek aksiyon olmamasının sebebi, takım arkadaşın olan Kiyo'nun barışçıl tutumuydu. Konu içerisinde fark ettiysen, handaki kadın ile senin aranda sürekli bir gerilim vardı ve handa kalanlar da ara ara sizi süzüyordu. Yani burada agresif bir durum olsaydı, eminim delicesine aksiyon olurdu. Ancak dediğim gibi Kiyo'nun barışçıl ve uzlaşmacı tutumu ile pek bir aksiyon yaşanamadı. Bence illa aksiyon olmasına da gerek yoktu açıkçası. Ama bundan sonraki görevlerde daha heyecanlı işler olmasını planlıyorum.

Tatsuya konusunda ise, teknik aksaklıklar sebebi ile siteden bir süre uzak kaldım ve bu yüzden de konusu açılamadı. Konuyu başka bir GM arkadaşa verip, iki taraf içinde olayın zorlaşmasını istemedim ve bu yüzden de bekledim. Neyse ki bugün konusunu açabildim ve onu da güzel şekilde devam ettiririz umarım. Ayrıca bu oyuncu konusunda bilgi sahibi olmak, RP içinde şu aşamada çok da mümkün değil, zira girdiği yol biraz sıkıntılı ve direk kulağınıza gelebilecek türden değil. Bu yüzden konunun ilerleyişine göre neler olacağını hepimiz göreceğiz.

Geribildirim için çok teşekkürler. Umarım bundan sonraki konular da seni ve diğer tüm oyuncuları tatmin ederek devam eder.
Resim
Kullanıcı avatarı
Fortius
Yımış Yımış
Yımış Yımış

Mesajgönderen Fedaroza tarih Cum Oca 09, 2015 1:04 am

Hmm, öncelikle GM'lerim ilgili çoğu şeyi beğeniyorum diyebilirim. Birkaç ufak tefek istisnayı saymazsak tamamı hatta, onlar benim sorunum da olabilir bilemiyorum. Şöyle bir göz atmak gerekirse ;

Ishi- Kan ve Ağaç

Öncelikle bu bir RP evrenindeki ilk görev konumdu ve amatör olmanın verdiği gazla ne yapacağımı bilmeden sağı solu kazdığımı hatırlıyorum. Bunun sebebi de karakter kişiliğime dayanıyor ya, her neyse. Öncelikle konumuz tamamen analitik zeka gerektiriyordu. Mantığımızı kullanırsak olayı rahatça çözebilirdik fakat yapamadık. Genel hatlarıyla takım arkadaşlarımın kişiliklerine şöyle bir göz atmama sebep olmuştu hatta bu konu. Kişiliklerinde konu içerisindeki şeylere dair hiçbir şey yoktu orası ayrı mesele.

Mantığımızı kullanmamızı sağlamak harikulade bir olay, çok şeker çok şirin fazlasıyla bonibon ama bizden mi kaynaklanıyor yoksa GM'imizden mi bilmiyorum, GM mesajlarının ucu epey açıktı. Böylesine dar kapsamlı bir konuda ucu açık bir mesaj atmayı uygun bulamadım. Ha böyle olması, iyi mi oldu dersek, benim açımdan kötü ve GM açısından iyi diyebilirim sanırım. Hem hamlelerimiz kısıtlanarak RP'lerimizden keyif alamamamız önlendi, hem de konuyu doğrudan çözememiz sağlandı. Gerçi konuyu çözemedik ve ilk konum bir EPIC FAIL *Bing Bing* ile sonuçlandı ve bu biraz da olsa şevkimi kırdı. Buna rağmen yılmayacağım ve kendimi geliştireceğim hep dediğim gibi. Tek temennim, vakti gelince ilk konuma tekrardan göz atıp, kahkaha atmak sanırım. Neyse olur olur o da olur bir gün, diğer konuya geçeyim.

Ishi VEBA

Şu an güncel olarak devam ettiğim bu konunun fazlasıyla güzel olduğunu düşünüyorum. Güzel dediysem, yansıtma açısından güzel. Çünkü nedendir bilinmez, RP yazarken karakterimin sıkkınlığını yaşıyorum ve içim boğuluyor. Genellikle bu durumu abartıp, ''Abi pasif verin bir tur yazmayayım''a kadar götürebiliyorum.

Öncelikle konunun kurgusunun güzel olmasına, daha doğrusu öyle olacağını düşünmeme karşın GM mesajları bizi sürekli aynı bölgede bıraktı nedense. Hani tamam, güzel hoş, ortamın sinerjisini yansıtmak babında böyle bir şey yapılmıştır ama biraz fazla uzun sürdü gibi sanki. Yazacak bir şey bulamayıp, geçmişime kadar gittim. Belki de yazacak bir şey bulamam görev arkadaşım Koichi'nin baskın tavırları ve benden önce verilen komutlara sıçramasından kaynaklanıyor. Kişiliğim gereği de bu durumu bozmayayım diyorum fakat bir süre sonra can sıkıcı bir hale gelmeye başlıyor. Benim için konu gerçekten ''Veba'' gibi :D

Benden bu kadar, bir sonraki konumda da, keza bireysel bir konu açacağımı düşünüyorum, doğrudan GM'le ilgili düşüncelerimi yine söyleyeceğim, partnerleri katmadan. Öhm, bir de konu GM'leri olarak bu feedback üzerine benim hamlelerim ve kararlarımdaki kusurları da söylerseniz sevinirim, yapıcı eleştiri RP kalitemi yükseltecektir gibime geliyor.
Shiranui Kanaye-Ishigakure Mağaraları
Kullanıcı avatarı
Fedaroza

Mesajgönderen Fortius tarih Pzr Oca 11, 2015 11:05 pm

Fedaroza yazdı:Hmm, öncelikle GM'lerim ilgili çoğu şeyi beğeniyorum diyebilirim. Birkaç ufak tefek istisnayı saymazsak tamamı hatta, onlar benim sorunum da olabilir bilemiyorum. Şöyle bir göz atmak gerekirse ;

Ishi- Kan ve Ağaç

Öncelikle bu bir RP evrenindeki ilk görev konumdu ve amatör olmanın verdiği gazla ne yapacağımı bilmeden sağı solu kazdığımı hatırlıyorum. Bunun sebebi de karakter kişiliğime dayanıyor ya, her neyse. Öncelikle konumuz tamamen analitik zeka gerektiriyordu. Mantığımızı kullanırsak olayı rahatça çözebilirdik fakat yapamadık. Genel hatlarıyla takım arkadaşlarımın kişiliklerine şöyle bir göz atmama sebep olmuştu hatta bu konu. Kişiliklerinde konu içerisindeki şeylere dair hiçbir şey yoktu orası ayrı mesele.

Mantığımızı kullanmamızı sağlamak harikulade bir olay, çok şeker çok şirin fazlasıyla bonibon ama bizden mi kaynaklanıyor yoksa GM'imizden mi bilmiyorum, GM mesajlarının ucu epey açıktı. Böylesine dar kapsamlı bir konuda ucu açık bir mesaj atmayı uygun bulamadım. Ha böyle olması, iyi mi oldu dersek, benim açımdan kötü ve GM açısından iyi diyebilirim sanırım. Hem hamlelerimiz kısıtlanarak RP'lerimizden keyif alamamamız önlendi, hem de konuyu doğrudan çözememiz sağlandı. Gerçi konuyu çözemedik ve ilk konum bir EPIC FAIL *Bing Bing* ile sonuçlandı ve bu biraz da olsa şevkimi kırdı. Buna rağmen yılmayacağım ve kendimi geliştireceğim hep dediğim gibi. Tek temennim, vakti gelince ilk konuma tekrardan göz atıp, kahkaha atmak sanırım. Neyse olur olur o da olur bir gün, diğer konuya geçeyim.

Öncelikle geribildirim için teşekkürler. Bu konuya ben GM'lik yapmıştım ve oyunculardan beklentim de tam olarak mantığınızı kullanmanızdı. Bence konuyu başarısız, fail olmuş şekilde değerlendirmemen gerekiyor zira daha önce çeşitli şekillerde ve sebeplerde belirttiğimiz gibi, görevdeki başarısızlıklar başarısızlık olarak değerlendirilmemeli, karakterinize bir başarı olarak eklenmeli. Elbet bunu yapmak ve sindirmek biraz zor olacaktır ama bizler görevler başarısız olarak görünse bile, saçmalamalar, mantıksızlıklar ve pasiflikler olmadığı sürece ödülleri aynı tutuyoruz. Bu yüzden görev başarısız diye şevkiniz kırılmasın. (Burada sizin saçmaladığınızı veya mantıksız hareket ettiğinizi söylemiyorum kesinlikle, genel bir durumda bahsediyorum. Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın yani :) )

İkinci olarak, konu aslında daha uzun sürecekti. Ne var ki yapılan pasiflikler konuyu ilerletmemizi engelleyecek bir hal aldı ve konuyu biraz apar topar da olsa bitirmemi gerektirdi. Bunun yanında GM mesajlarındaki ucu açıklık konusunda daha dikkatli olmaya çalışacağım, ancak aslında konuyu doğrudan çözülebilecek nitelikte verseydim zevkin azalacağını düşünüyordum. Bu yüzden de konulara bu şekilde yazmayı uygun buldum. Ancak bu sizleri zora sokan bir durum ise, elbette düzeltilmesi gereken bir durumdur, gereği yapılacaktır. Bu konu ile ilgili son bir detay vermek gerekirse, sizin konunuzun devamı niteliğinde bir konu daha açıldı ve ne yazık ki o konuda da hala ağaçlar ve cesetlerin gizemi çözülemedi. Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Fortius
Yımış Yımış
Yımış Yımış

Mesajgönderen Rubick tarih Pzt Şub 02, 2015 5:22 pm

Tanışma

Oldukça keyif aldığım bir konu oldu. Genin NPCleri tanımaya çalışmak onları çözmeye uğraşmak oldukça hoştu bence. Devamı da umarım böyle olur :dancing:
Resim
Miyahira Nori
Kullanıcı avatarı
Rubick

Mesajgönderen Margu tarih Pzr Mar 29, 2015 12:29 pm

GM'im ile çok eğleniyoruz, tanışma konusunda bile olayları karıştırdığı için çok teşekkür ediyorum. Malum en sevdiğim rp karmaşık işlerle uğraştığım rp oluyor. Ama keşke Fuuki'ye eksiklik olarak ''Takıntılı'' ekleseydin. Çünkü tatlı dille yaklaştığım halde olayı bu kadar büyütmesi bana biraz takıntılı boyuttaymış gibi geldi :krodance:
Resim

[Ishigakure] Fushihara Kensei
Kullanıcı avatarı
Margu

Mesajgönderen Asphyx tarih Cmt Nis 04, 2015 7:49 pm

İlk iki konuda yeterince geri planda kaldığım için herhangi bir sorun yaşamadım; ki zaten karakterim ön plana çıkamayan, kendi rahatsızlıkları dolayısıyla tek temennisi içinde bulunduğu kurguyu/görevi başarıyla bitirmeye çalışan bir kişidir. GM arkadaşlarımdan herhangi bir ters tepki/olay görmedim. Kimi zaman ufak tefek dezavantajlarım kullanıldı kimi zaman ise gerekmediği yerde bu dezavantajlar açığa çıkmadı. Ben GM'lerin dezavantajları en gerektiği noktada acımasızca kullanacaklarını biliyorum ve bundan mutluluk duyuyorum, aksi taktirde sıkıntısız bir karakter açmayı ben de bilirdim.

Sadece zayıf bir karakterim olduğu için önemli kurgularda çoğu zaman barınamayacağımı biliyorum. Bana kalsa her göreve atılmak isterim ama insanlara ayak bağı olmayı da kesinlikle kabul edemem.

GM arkadaşlarımızın biraz yavaş olduğunu düşünüyorum fakat ellerinde bulunan onlarca konu ve yaşamsal faktörler dolayısıyla bunun olmasını anlayışla karşılıyorum. Ben de zamanında çok GM'lik yaptım her türlü konu aksamasının nedenini anlayabilirim, henüz kendi konularımda bir aksama görmedim fakat diğer konuların gidişatından haberdarım.

Böylesi bir siteyi ve bunca konuyu hayatta tuttuğunuz için de özellikle siz GM arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bakalım ileride neler olacak, henüz kurgularım yeni başlıyor, tek temennim GM arkadaşlarımın bu kurguları anlayarak ilerlemesi olurdu ki, bu da benim onlara rp de anlatacaklarımdan oluşacak olan bir konu. Hadi bakalım, zayıf bir karakterle dünyayı sarsmaya geliyorum, buna hazırlıklı olun kusoyaro'lar :twisted:
Shikarin Mitsuko
Resim

S-Rank Hyoutonist
Haku Judeau
Kullanıcı avatarı
Asphyx

Mesajgönderen Kasumikage tarih Cum Nis 10, 2015 2:52 pm

Şimdi aslında nereden başlasam bilemiyorum. Olayın başına dönmek gerekir ise 8 Mart günü açmış olduğum bir konum var. Bir ay iki gün önce. Konumun gidişatı çok güzel ve eğlenceliydi. Kimi zaman günde 3 tur döndüğümüz oldu Fortius-san ile, kimi zaman günde tek tur ile yetindik. Yeri geldi pasiflik yaptığım için pasiflik cezamı da aldım. İki kez aldım hatta. Tamamen haklı olarak. Zerre şikayetim yok bu konuda.

Ancak iş geçen Salı günü ile benim gözümde değişti açıkçası. Vizelerimin bitmiş olmasının verdiği rahatlık ile kendimi rahat rahat rp yazmaya gömecekken, ev sahibim ve kız arkadaşım ile yaşadığım bir kaç sorun ile İzmir'den ailemin gelmesi ve onları gezdirme sorumluluğunun bende olması sorunu ile pasif kalma durumunda kaldım. Çok değil sadece 8 gün önce başladı bu olaylar. Hatta ayın 3'ünde 2. pasiflik uyarımı aldığımda da, bu yüzden hiç bir şey demedim. Çünkü haber vermemiştim bile. Ancak geçtiğimiz salı günü yani ayın 7'sinde önce Ozan'a, sonra Umut vasıtası ile Hakan'a durumumu haber ederek konumun bir süre dondurulmasını rica ettim...

Ozan ''Hakana ileteyim.''

Hakan ise ''Dondurma mümkün olmayabilir, yine de bi ozanla konuşalım üstad''

cevabını verdi zaman sıralamasına göre. Buraya kadar durum halen çok güzel. Bana herhangi bir negatif geri dönüş yapılmadığı için be konum donduruldu sandım. Hatta 10 dakika öncesine kadar sanmaya devam ediyordum. 10 dakika önce siteye girdiğimde ise konumun yaşanmamış sayıldığını küçük bir uyarı mesajı ile beraber okudum.

Şimdi bu ne demek?

1: Madem konuyu dondurma gibi bir plan yok ortada. Neden bana haber verilmiyor? Whatsapp'dan tek bir mesaja bakar. Zor olduğunu düşünmüyorum.

2: Hadi ben konunun dondurulmasını istedim ve siz kabul etmediniz. İsteğin üzerinden sadece 3 gün geçti. 3 günde normal şartlarda sadece bir pasiflik cezası daha almam gerekir. Bari 3.'yü verdikten sonra bekleseydiniz. Belki gelir... Gerçi neden gelsin konusu donduruldu sorun yok sanıyor.

3: Sahiden 1 aydır rp yazılıp uğraşılan. Gerek Hakan, gerek benim zaman ayırıp rp yazdığımız bir konuyu silmek bu kadar kolay mı? Vicdan olayına girmek istemiyorum ancak bunu saygısızlık ve bunca zamanlık dostluğa ihanet olarak görüyorum.

Bunca şey yazdıktan sonra her ne kadar çok istesem de konumun tekrar açılmasını rica etmeyeceğim sizden sayın yönetim. Şu anda tek isteğim takımımı elimden almanız. Üstün pasiflik kurallarınıza daha fazla uyamayacağım. Rp'yi eğlenmek ve evreni keşfetmek için yazmaya devam edeceğim. Bu denli sıkı kurallar bana gelmiyor malesef...

Ulan 3 gün be. 3!!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kasumikage

ÖncekiSonraki

Dön Genel Soru - Öneri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir