gönderen Kasumikage tarih Cum Nis 10, 2015 2:52 pm
Şimdi aslında nereden başlasam bilemiyorum. Olayın başına dönmek gerekir ise 8 Mart günü açmış olduğum bir konum var. Bir ay iki gün önce. Konumun gidişatı çok güzel ve eğlenceliydi. Kimi zaman günde 3 tur döndüğümüz oldu Fortius-san ile, kimi zaman günde tek tur ile yetindik. Yeri geldi pasiflik yaptığım için pasiflik cezamı da aldım. İki kez aldım hatta. Tamamen haklı olarak. Zerre şikayetim yok bu konuda.
Ancak iş geçen Salı günü ile benim gözümde değişti açıkçası. Vizelerimin bitmiş olmasının verdiği rahatlık ile kendimi rahat rahat rp yazmaya gömecekken, ev sahibim ve kız arkadaşım ile yaşadığım bir kaç sorun ile İzmir'den ailemin gelmesi ve onları gezdirme sorumluluğunun bende olması sorunu ile pasif kalma durumunda kaldım. Çok değil sadece 8 gün önce başladı bu olaylar. Hatta ayın 3'ünde 2. pasiflik uyarımı aldığımda da, bu yüzden hiç bir şey demedim. Çünkü haber vermemiştim bile. Ancak geçtiğimiz salı günü yani ayın 7'sinde önce Ozan'a, sonra Umut vasıtası ile Hakan'a durumumu haber ederek konumun bir süre dondurulmasını rica ettim...
Ozan ''Hakana ileteyim.''
Hakan ise ''Dondurma mümkün olmayabilir, yine de bi ozanla konuşalım üstad''
cevabını verdi zaman sıralamasına göre. Buraya kadar durum halen çok güzel. Bana herhangi bir negatif geri dönüş yapılmadığı için be konum donduruldu sandım. Hatta 10 dakika öncesine kadar sanmaya devam ediyordum. 10 dakika önce siteye girdiğimde ise konumun yaşanmamış sayıldığını küçük bir uyarı mesajı ile beraber okudum.
Şimdi bu ne demek?
1: Madem konuyu dondurma gibi bir plan yok ortada. Neden bana haber verilmiyor? Whatsapp'dan tek bir mesaja bakar. Zor olduğunu düşünmüyorum.
2: Hadi ben konunun dondurulmasını istedim ve siz kabul etmediniz. İsteğin üzerinden sadece 3 gün geçti. 3 günde normal şartlarda sadece bir pasiflik cezası daha almam gerekir. Bari 3.'yü verdikten sonra bekleseydiniz. Belki gelir... Gerçi neden gelsin konusu donduruldu sorun yok sanıyor.
3: Sahiden 1 aydır rp yazılıp uğraşılan. Gerek Hakan, gerek benim zaman ayırıp rp yazdığımız bir konuyu silmek bu kadar kolay mı? Vicdan olayına girmek istemiyorum ancak bunu saygısızlık ve bunca zamanlık dostluğa ihanet olarak görüyorum.
Bunca şey yazdıktan sonra her ne kadar çok istesem de konumun tekrar açılmasını rica etmeyeceğim sizden sayın yönetim. Şu anda tek isteğim takımımı elimden almanız. Üstün pasiflik kurallarınıza daha fazla uyamayacağım. Rp'yi eğlenmek ve evreni keşfetmek için yazmaya devam edeceğim. Bu denli sıkı kurallar bana gelmiyor malesef...
Ulan 3 gün be. 3!!