Selamlar!

Eskiyen, artık kullanılmayan her şeye ait yegane bölge.

Selamlar!

Mesajgönderen Jaybird tarih Pzr Eyl 14, 2014 1:06 pm

Merhabalar, ben Ahmet. 18 yaşındayım, bu sene Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne başlayacağım 1. sınıf olarak. (Muafiyeti geçen yeni öğrencinin mutluluğu :D ) Adana ya da çevresi konusunda bilgisi olan varsa daima tüyolara ve tavsiyeler açığım. Eski RPGTurk'te oynayamadım. Ama oynayamadan rütbem olmuştu adminlerimiz sağ olsun. Çizgi roman okumayı severim, ismim olan Jaybird de Jason Todd'un(Red Hood, ölü Robin) lakaplarından biri. Eski dönem kılıçlarına aşırı bir ilgim vardır, en büyük hayalim bir gün o tarihi kılıçlardan birini alıp kullanmasını öğrenmek, hatta kendime ait bir kılıcımın da olması. Bu sebeple kılıçlar hakkında hatırı sayılır bir bilgim vardır, kullanımından türlerine kadar. Facebook adresim de bu, eğer konuşmak isterseniz. Ben de bu kadarım yani, çok bir şeyim yok. Tanıştığımıza memnun oldum. :D
Karakterim yok :/

Resim
Kullanıcı avatarı
Jaybird

Re: Selamlar!

Mesajgönderen Aeress tarih Pzr Eyl 14, 2014 1:54 pm

Jaybird yazdı:Merhabalar, ben Ahmet. 18 yaşındayım, bu sene Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne başlayacağım 1. sınıf olarak. (Muafiyeti geçen yeni öğrencinin mutluluğu :D ) Adana ya da çevresi konusunda bilgisi olan varsa daima tüyolara ve tavsiyeler açığım. Eski RPGTurk'te oynayamadım. Ama oynayamadan rütbem olmuştu adminlerimiz sağ olsun. Çizgi roman okumayı severim, ismim olan Jaybird de Jason Todd'un(Red Hood, ölü Robin) lakaplarından biri. Eski dönem kılıçlarına aşırı bir ilgim vardır, en büyük hayalim bir gün o tarihi kılıçlardan birini alıp kullanmasını öğrenmek, hatta kendime ait bir kılıcımın da olması. Bu sebeple kılıçlar hakkında hatırı sayılır bir bilgim vardır, kullanımından türlerine kadar. Facebook adresim de bu, eğer konuşmak isterseniz. Ben de bu kadarım yani, çok bir şeyim yok. Tanıştığımıza memnun oldum. :D

Hoş geldi yavru ceylan 8-) :lol: Tamam tamam bir daha demeyeceğim, ama bu seferlik kendimi bu zevkten mahrum bırakamadım. :krodance: Umarım eğlenirsin ^-^
Kokuryu Taoreta | Ishigakure

Resim

Bir hediye;

İzleyin youtube.com

NECDET SENDİN AŞKIM
Kullanıcı avatarı
Aeress

Re: Selamlar!

Mesajgönderen Margu tarih Pzr Eyl 14, 2014 2:07 pm

Çok değerli dostumdur. Hoşgeldin :kehehk: :kehehk:
Resim

[Ishigakure] Fushihara Kensei