Zeraph yazdı:Gecenin 2 sinde yazan görev partnerime inat sabahın 7 sinde mesaj yazan Gm'imi seviyorum. İyi ki varsın![]()
![]()
2 değildi la o. Daha geçti 3 civarı falan. Ondan önce ki gün de 4 civarı yazmıştım. Bugün de 5 gibi yazacağım.

Zeraph yazdı:Gecenin 2 sinde yazan görev partnerime inat sabahın 7 sinde mesaj yazan Gm'imi seviyorum. İyi ki varsın![]()
![]()

Hari yazdı:BABA OLDUM BEYLEEER!

Ve freelerde ödül bile yok
La ağlıcam oturcam çökçem böyle masamın altına gircem allaha dua edicem o raddedeyim 

Cynic yazdı:Ağlayacam. İnsanlar öküz gibi free yapıyo. Baya bildiğin free rp takılıyolarVe freelerde ödül bile yok
La ağlıcam oturcam çökçem böyle masamın altına gircem allaha dua edicem o raddedeyim

Hestia yazdı:Cynic yazdı:Ağlayacam. İnsanlar öküz gibi free yapıyo. Baya bildiğin free rp takılıyolarVe freelerde ödül bile yok
noldu kiğ

Aeress yazdı:Hestia yazdı:Cynic yazdı:Ağlayacam. İnsanlar öküz gibi free yapıyo. Baya bildiğin free rp takılıyolarVe freelerde ödül bile yok
noldu kiğ
Ödülsüz... Karşılıksız free-rp... Hemde herkes yapıyor... Hemde pasif olmadan... Öküz gibi böyle...
Bu hangi forum sitesinde görülmüş bir şey ki ? Dün gece benimde aklıma geldiydi.
Duygulanıyor insan

Cynic yazdı:Ağlayacam. İnsanlar öküz gibi free yapıyo. Baya bildiğin free rp takılıyolarVe freelerde ödül bile yok

Fortius yazdı:Cynic yazdı:Ağlayacam. İnsanlar öküz gibi free yapıyo. Baya bildiğin free rp takılıyolarVe freelerde ödül bile yok
Onca sene ödülle, bokla püsürle cazip hale getirmeye çalıştık, meğerse iplememek, en azından iplemezden gelmek, bu konu hakkında "gık" dememek doğru olanmış. Tü tü tü, nazar değmesin.
araya görevler girmese 2 kişiyle daha anlaşmıştım free rp için, 2 konu ordan, bir de geçmişime dair rp yapıcaktım obaaa bir sürü free rp 
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir